Kísértetek lepik el a humorcsatorna képernyőjét

Kísértetek lepik el a humorcsatorna képernyőjét
Fergeteges vígjátéksorozattal indítja az új évet az ország kedvenc humorcsatornája. A hajmeresztően vicces Kísértetek című szériában összecsapnak az élők és a földöntúli lelkek. Az amerikai sikersorozat január 6-án, pénteken startol a Comedy Centralon.

Samantha és Jay Arondekar egy fiatal, átlagos New York-i házaspár: Samantha újságíróként, Jay séfként tölti mindennapjait. Aztán az életük egy pillanat alatt megváltozik, amikor megörökölik a hatalmas, vidéki kúriát Samantha távoli rokonától. Ahelyett, hogy továbbadnának rajta, úgy döntenek, hogy valóra váltják régóta dédelgetett álmukat, és egy panziót nyitnak az ódon házba. Azzal azonban nem számolnak, hogy a birtoknak már vannak lakói – akik ráadásul kísértetek!

A Comedy Central Kísértetek című sorozatában Rose McIver, az iZombie sztárja, valamint Utkarsh Ambudkar, a Free Guy színésze mutatja be komikus kvalitásait. Partnereik ebben a szellemek lesznek, akik különböző korokból tévedtek a rendhagyó szállodába. Van köztük amerikai polgárháborús tiszt, jazzénekesnő, Wall Street-i bróker, ezeréves viking, sőt, még a ház első tulajdonos úrnője is tagja ennek a különleges társaságnak, a „korkülönbség" pedig a szellemek között is szórakoztató helyzeteket teremt.

A Kísértetek 2021 októberében debütált a tengerentúlon, hazájában pedig már a második évad fut, rendkívül nagy sikerrel. A Comedy Central nézői magyar szinkronnal élvezhetik a szituációs komédia epizódjait. Samanthát Tamási Nikolett, míg Jay-t Pásztor Tibor szólaltatja meg, de olyan ismert hangokkal is találkozhatunk a gárdában, mint Seszták Szabolcs vagy Rosta Sándor.

Kísértetek január 6-án 20:00-tól a Comedy Central műsorán!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Comedy Central