Király Viktor bevállalta ikertestvérével azt, amiről sokan csak fantáziálnak

Király Viktor bevállalta ikertestvérével azt, amiről sokan csak fantáziálnak
Az Activity 14. részében Dobó Ági Hajdú Péterrel, Németh Kristóf Rekop Gyurival, Kovácsovics Fruzsina pedig Király Viktorral küzdött a nyereményért. De ezúttal sem csak a milliók röpködtek a stúdióban – újabb vicces és pikáns történetek kerültek napvilágra a sztárok jóvoltából.

Kovácsovics Fruzsinak egy anyák napi rendezvényen történt incidens jutott eszébe Rekop Gyuriról, ahol egy gatyájában matató kisfiút igyekezett jobb belátásra bírni. Azonban az ovisnak határozott elképzelései voltak arról, hogy mit tehet meg a testével. „Kimondta azt, amit én azért nagyjából – a férfiakkal való tapasztalataim után – már tudtam, hogy ez az alap hozzállás: Ez az én fütyim, és azt csinálok vele, amit akarok” – ezzel pedig már az óvónéni sem tudott vitatkozni.

Az énekesnő után Király Viktor magánéletére is sor került. Járai Máté szerencsésnek tartja az énekest, ugyanis szerinte neki nemcsak saját külseje miatt lehet sikere a nőknél, hanem a szintén jóképű ikertestvére miatt is. Viktor bevallotta, valóban megtörtént az, ami sokak fantáziájában szerepelhet: társat cseréltek egy rövid időre párjaik tudta nélkül. Hajdú Péter viszont felhívta a játékvezető figyelmét arra, hogy Király Viktor jelenleg nem lehet annyira mázlista, hiszen veszélyben a házassága – majd arra is kitért, milyen veszélyt rejtenek az ázsiai lányok. „Azért még nem válok” – tette hozzá az énekes tisztázásképp.

Ezek után fordult a kocka. Hajdú Péter és Dobó Ági együtt próbálkoztak a Tipi-tapival. A szépségkirálynő hallgatta és szagolgatta a doboz tartalmát, miközben a műsorvezető inkább csak bökdöste ujjaival a láda nyílását. Ezt pedig természetesen Rekop Gyuri sem hagyhatta szó nélkül: „Így képzelek el egy olcsó nőgyógyászt”!

Kovácsovics Fruzsi próbálta jobb belátásra bírni a gatyájában matató kisfiút

Anyák napi rendezvényen érte váratlanul ez az incidens az óvadapedagógusként dolgozó énekesnőt. A kisfiú története Rekop Gyuriról jutott eszébe Kovácsovics Fruzsinak, mire Hajdú Péter is elmesélte, hogy az ő fia mennyire járatos a testrészekkel kapcsolatban. Végül Fruzsi próbálta menteni a menthetőt, viszont az ovisnak határozott elképzelései voltak arról, hogy mit tehet meg a testével.

„Kimondta azt, amit én már azért nagyjából – a férfiakkal való tapasztalataim után – már tudtam, hogy ez az alap hozzállás: »Ez az én fütyim, és azt csinálok vele, amit akarok«” – ezzel pedig már az óvónéni sem tudott vitatkozni.

Kovácsovics Fruzsi próbálta jobb belátásra bírni a gatyájában matató kisfiút

 

Király Viktor párt cserélt ikertestvérével

 

Hajdú Péter úgy nyúlt be, mint egy olcsó nőgyógyász – véleményezte Rekop Gyuri a műsorvezető Tipi-tapi játékát

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!