Kilenc Promax díjra esélyes a Paramount magyar csapata!

Kilenc Promax díjra esélyes a Paramount magyar csapata!
Újfent eredményes és kreatív évet tudhat maga mögött a Paramount (korábban ViacomCBS), hiszen magyarországi televíziós promófilmjeik közül több is short listre került a Promax Awardson. A kisképernyős reklámfilmek egyik legrangosabb nemzetközi díjátadóján a médiaszolgáltató magyar divíziója kilenc kategóriában, köztük Az év kreatív marketingcsapatának elismerésére is esélyes.

Kevesebb, mint egy hónap múlva, szeptember 8-án adják át a Promax Awards európai díjait, amit a médiaszolgáltatók 2021-es pályamunkái nyomán bírálnak el. A Paramount Kelet-Közép-Európai csapata is prominens helyet kapott a jelöltek között. Mindjárt Az év kreatív marketingcsapatának legfőbb esélyei közt szerepelnek a listán, miközben humoros, saját gyártású promóvideóik is az egyes kategóriák shortlistjén ékeskednek.

A magyar nézők 2021. április elsején egy kellemes és üde tréfával szembesülhettek a Paramount Network bekapcsolását követően, hiszen a '80-as, '90-es évek ikonikus bemondósztárjai, Bay Éva, Mohai Gábor, illetve a kultikus narrátor, Bozai József segítségével repülhettek vissza a televíziózás „hőskorába". A Retró-nap során a közismert tévés személyiségek átvezető szereplései mellett a kornak megfelelő filmajánlók várták a csatorna közönségét.

A Comedy Club tavaly őszi évadja szintén emlékezetes felvezetőt kapott a Comedy Central magyar csatornáján. A hazai stand-up krémjét a fellépések előtti „sportöltözőben" Janklovics Péter edzőkaraktere buzdítja jobb teljesítményre az egyetlen valamirevaló indokkal, amire a színen lévő kisvállalkozók igazán harapnak: a pénz ígéretével.

„A Paramount Retro Napja és a Comedy Central focis/katás szpotja egyaránt egy nagyon helyi, nagyon lokális viccnek indult, tele hazai sztárokkal és utalásokkal, de nagyon örülünk, hogy nemcsak mi nevetünk, hanem külföldön is értik és értekelik ezeket a kampányokat. Hatalmas megtiszteltés volt olyan tévés idolokkal dolgozni, mint Mohai Gábor, Bay Éva vagy Bozai József, a hazai stand-up-osok pedig ismét bizonyították, hogy ők a legjobbak" – mondta Martsa András, a Paramount közép-európai kreatív menedzsere.

„A Paramount Retro Napja a Whitebat kreatív csapatával készült, a Comedy Central szpotja pedig a Proud-dal együttműködésben, reméljük még sok ilyen közös projekt lesz a jövőben is."

További információk a Promax Europe hivatalos oldalán.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!