Ki vagy te - szókimondó young adult sorozat az RTL+ felületén!

Ki vagy te - szókimondó young adult sorozat az RTL+ felületén!
Pásztor Virág és Lengyel Tamás főszereplésével vadonatúj krimisorozat indult, Ki vagy te címmel az RTL új streaming-szolgáltatásán, az RTL+ felületén.

A fiatal tehetségek főszereplésével készült sorozat producere Lányi Balázs (UFA Magyarország), aki korábban az Oltári Csajok, a Bátrak földje és a Barátok közt egyik vezető írója is volt. Most egy rejtélyes haláleset történetét mutatja be, egy a magyar piacon merőben új formátumban. A fiatal felnőtteknek szóló 20 részes sorozat nyersebb és őszintébb, mint amit a nézők eddigi magyar sorozatoktól megszokhattak. A Ki vagy te feszültségkeltő krimibe ágyazva foglalkozik a mai fiatalok problémáival és álmaival.

A kihívó sorozat egy fiatal csapat és enigmatikus mesterük útkereséséről szól, amit egyikük tragikus halála tör meg. Az igazsággal pedig csak Berényi Timi (Pásztor Virág) hajlandó szembenézni, aki azért érkezik Veszprémbe, hogy egy új környezetben, családjától elszakadva kezdjen el önálló életet. A történet szerint a diákok egy villába költöznek be egy fotóstanfolyamra, amit a Lengyel Tamás által alakított veszélyesen intelligens sztárfotós vezet, a fiataloknak pedig ez hamar az élet iskolájává is válik.

A saját hatalmát kihasználó művész és a tehetséges fiatalok története hétről hétre új részekkel jelentkezik. Az első mellett már a második rész is elérhető az RTL+ előfizetői számára.

Berényi Timi nagynénje, Rozi is feltűnik a Ki vagy te következő részében Balogh Nóra testvére a Bártok köztben is fontos szerepe kapott csak úgy, mint a Ki vagy te című sorozatban. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen bonyodalmakat okoz majd Rozi a krimisorozatban, akkor kövesd a Ki vagy te epizódjait az RTL+-on! https://rtl.hu/ki-vagy-te/2022/11/24/berenyi-timi-nagyneni-rozi-ki-vagy-te-kovetkezo-resz

„Nem akarok többé a lányod lenni!” – így vallotta be Gabi édesapjának, hogy transznemű Gabi tinédzser korában vallálta fel először, hogy ő valójában egy lány testbe született fiú. Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan mondta el apjának a hírt, és hogy édesanyja hogyan próbált küzdeni fia döntése ellen, akkor nézd meg a videót! https://rtl.hu/ki-vagy-te/2022/11/25/gabi-vallomas-transznemuseg

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: RTL+, Ki vagy te