Kétéves a Moziverzum és a Jocky TV

Kétéves a Moziverzum és a Jocky TV
Február 17-én második születésnapját ünnepli a TV2 Csoport két kábelcsatornája.

Február 17-én második születésnapját ünnepli a TV2 Csoport két kábelcsatornája, a Moziverzum és Jocky TV. Az elmúlt időszakban mindkét csatorna megtalálta a saját nézőtáborát a hazai tévés piacon.

A Moziverzumon a múlt éveben a 18-59 évesek körében 79 ezres nézőszámmal a legnézett film a csatornán a Croodék volt, amit nem sokkal lemaradva második helyen követett a Pogány madonna, a harmadikon pedig a Shrek végzett. A Jocky TV is szépen teljesít indulása óta, a nők és a férfiak egyaránt szívesen választják, korcsoport tekintetében pedig leginkább a 40-59 évesek.

A prémium filmcsatornán számtalan közkedvelt alkotással találkozhattak a nézők, a nagy klasszikusok mellett családi mozikkal is. A 18-59 évesek körében 2020-ban a csatorna top tíz műsorlistáján pl. második helyen végzett a Pogány madonna 64 ezres nézőszámmal, negyedik helyen pedig a Keresztapa, amit 60 ezren néztek meg. Szép helyezést ért el a Stigmata a Para Szerda kedvelőinél, és a Twilight saga - Hajnalhasadás 2. is. A meséket és családi filmeket is szívesen választotta a 18-59 éves korosztály, hiszen a top10-es lista legfelső fokán a Croodék végzett 79 ezres nézőszámmal, és magas nézettséget ért el még a Shrek, a Garfield vagy a Nanny McPhee – A varázsdada is.

A programkínálat a jövőben is a nézői igényekhez igazodik, és a születésnap havában rögtön egy nagy kedvenc nyitja a sort. Február 2-án 21:00-tól jön a Terminátor sorozat ötödik része, a Terminátor: Genisys. De ettől a héttől csütörtökönként sorra érkeznek az Alien filmek is, amelyeket szintén 21 órától láthatnak majd a műfaj kedvelői.

A másik születésnapos, a Moziverzummal egy napon debütáló Jocky TV. A legifjabb sorozatcsatorna 2020-ban is 1,0%-os közönségarányt ért el a 18-59 évesek körében. Ezzel bebiztosítva pozícióját a hasonló profilú csatornák között. A nők és a férfiak körében egyformán sikeres, a korcsoportokat tekintve pedig leginkább a 40-59 éves nézők választják.

A Jocky TV színes retro film kavalkáddal hálája meg a nézők hűségét, amelyek egész februárban, majd azt követően még márciusban és tavasszal is menetrendszerűen érkeznek vasárnap esténként 20 órai kezdettel a csatornára.

A Jocky TV-n a közkedvelt sorozatokból februárban is bőven akad választék, többek között olyan nagyágyúk „ünnepelnek" a csatornával, mint Peter Falk, Terence Hill, Chuck Norris, Horst Tappert, Larry Hagman vagy Patrick Duffy.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: tv2, TV2 Csoport