Két új sorozat és egy régi klasszikus a TV2 Csoport csatornáin

Két új sorozat és egy régi klasszikus a TV2 Csoport csatornáin
Két új török sorozat kezdődik a TV2 Csoport csatornáin és visszatér egy régi klasszikus. A városi doktor május 8-án a Super TV2 műsorán, Az apa pedig az Izaurán indul május 9-én.

Országos tévépremier lesz május 8-án hétfőn 19 órakor a Super TV2 műsorán: A városi doktor című sorozat egyik főhőse a tehetséges Ömer, aki úgy dönt, hogy orvos lesz, miután elvesztette apját, a másik Kemal, a legendás sebész. Egy városi kórházban találkoznak, ahol nem csak a munkában versengenek, de a magánéletben is. Főleg hogy Ömer hamar beleszeret Leylába, aki szintén a városi kórház doktora. A történet a koreai Dr. Romantic sorozat adaptációja, és tavalyi indulása óta nagy siker Törökországban.

Szintén országos premiert láthatnak a nézők az Izaura csatornán május 9-én, kedden 21 órakor. Az apa című történet Emin Saruhanli életét meséli el, aki évek óta harcban áll testvérével, Mehmet Alival, ám a családi viszályt egy repülőgép-szerencsétlenség hirtelen megváltoztatja. A főszereplő Hakan Kurtas-t a magyar nézők már jól ismerhetik a másik sikersorozatból, a Csodadoktorból.

Május 9-én egy óriási klasszikus tér vissza az Izaurára: a világhírű mexikói szerelmi történet, a Rosalinda 20 órától indul újra. A sorozatot a népszerű mexikói énekesnő, Thalía és a szívtipró Fernando Carrillo főszereplésével készítette a Televisa 1999-ben. Bár hazájában nem, számos országban nagy sikert aratott, Magyarországon nézettségi rekordokat döntött 1999–2000-ben, amikor először mutatta be a TV2.

A romantikus történet főhőse Rosalinda egy elragadó húszéves lány, aki egy virágboltban dolgozik. Egy nap megismerkedik Fernando Joséval, egy jóképű zongoristával, és első látásra egymásba szeretnek. Rosalinda nem is sejti, hogy Fernando José valójában egy nagyon gazdag családból származó ügyvéd. Soledad, Rosalinda anyja, hosszú büntetését tölti a börtönben, hogy megvédje a férfit, akit szeret. Kénytelen volt odaadni lányát, Rosalindát a nővérének, Doloresnek. Rosalinda anélkül nőtt fel, hogy tudta volna, az igazi anyja börtönben volt Fernando José apjának meggyilkolása vádjával, egy olyan bűnnel, amit el sem követett. Bár Fernando José lemond kivételezett pozíciójáról, és feleségül veszi Rosalindát, boldogságuk azonban nem tarthat sokáig... A szövevényes történetet nézők milliói követték figyelemmel szerte a világon. Most újra nézhetik a romantika kedvelői.

A városi doktor május 8-án hétfőn 19 órakor a Super TV2 műsorán.

Rosalinda május 9-én kedden 20 órától, Az apa május 9-én kedden 21 órától az Izaura műsorán.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: tv2, sorozat