Két új műsorvezető érkezik a késő esti RTL Híradóba

Két új műsorvezető érkezik a késő esti RTL Híradóba
Szabados Ági távozása után az RTL Híradó két új műsorvezetővel bővül.

2022. november 7-től Szabados Ági az RTL Reggeli című műsorának egyik új házigazdája lesz.

Az egykori híradós szenvedélye továbbra is a hírek maradnak, de új szerelme, a könyvek iránti elkötelezettsége ébresztette rá, hogy lazítani szeretne a kereteken és a hírek mögötti személyekre, emberekre, háttértörténetekre szeretne fókuszálni. Ezért csatlakozott a Reggeli csapatához. Ezen felül Szabados Ági saját videós tartalmakkal is jelentkezni fog az rtl.hu oldalán, az X-Faktor TOP6 versenyzőjével készült beszélgetései már megtekinthetőek a videós hírportálon.

A Reggeli csapata azonban nem csak a népszerű híradóssal, hanem egy új férfi műsorvezetővel, az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat egyik alapemberével, A Konyhafőnök VIP egykori versenyzőjével, Tihanyi Péterrel is bővülni fog. A sümegi fiatalember életét a sorozat előtt a sport határozta meg, éveken keresztül versenyszerűen röplabdázott.

Ezen a héten mindketten megkezdik karrierjüket a Reggeli kötelékében. Szabados Ágit először november 9-én, míg Tihanyi Pétert másnap, november 10-én láthatják a nézők.

Szabados Ági távozása után az RTL Híradó két új műsorvezetővel bővül

Az RTL Híradóban mindig újságírók kerültek a műsorvezetői székbe. Most sem lesz ez másként: olyan riporterek fognak híreket olvasni, akik napi szinten tudósítanak az eseményekről. Munkájuknak csak egy része a stúdiós szereplés, riporteri-szerkesztői feladataikat is örömmel folytatják.

Kecsmár Alexandra 2018-ban gyakornokként kezdett a Fókuszban, végigjárta a ranglétrát és riporterként egyebek mellett interjút készített Németország egyik legazdagabb emberével és Gábor Zsazsa özvegyével is. A Notre Dame leégésekor ő tudósította a helyszínről az RTL nézőit. Alexandra a Budapesti Gazdasági Egyetem gazdálkodási és menedzsment szakán szerzett diplomát. Hobbija a futás és az olvasás, emellett nagyon szeret festeni is.

Major Eszter 2020 óta az RTL Híradó riportere, az elmúlt két és fél évben főként egészségügyi témákkal kapcsolatos tudósításokat készített. Eszter a Nyíregyházi Főiskolán történész-idegenvezető alapszakon, majd történelem-inkluzív nevelés tanár mesterképzésen diplomázott. Pénzügyi felsőfokú szakképesítése mellett kommunikáció szakos diplomával is rendelkezik. Hobbija az aktív kikapcsolódás: a túrázás mellett raftingol és via ferratázik is.

A két új műsorvezetővel először a késő esti RTL Híradóban találkozhatnak a nézők. Alexandrát november 7-én, hétfő este láthatják majd, míg Eszter három nappal később, november 10-én debütál a képernyőn. Ami pedig a távolabbi jövőt illeti: nem kizárt, hogy a Hírigazgatóság más riporterei is feltűnnek majd hírolvasói szerepben.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: RTL, Szabados Ági