Két új hasznos funkció is jött az Instagramra!

Két új hasznos funkció is jött az Instagramra!
Az Instagram hónapok óta teszteli azok a funkciókat, amelyeket most végre mindenki számára elérhetővé tett.

Több funkciót is tesztelt az Instagram az elmúlt hónapokban, ami segíthet tudatosabban és biztonságosabban használni az alkalmazást. A jelek szerint minden olajozottan ment, mert a cég vezetése úgy döntött, ideje mindenki számára elérhetővé tenni ezeket - írja a hvg.hu.

Az egyik ilyen újdonság a Saját tevékenységed nevű rész a menüben, ami pontosan azt nyújtja a felhasználóknak, amit a neve sugall: lehetőséget ad arra, hogy megnézzék és kezeljék az alkalmazáson belüli tevékenységeiket.

A Fényképek és videók résznél például tömegével törölhetjük vagy archiválhatjuk a korábban közzétett fotókat és videókat, míg az Aktivitás résznél a hozzászólásokkal és a kedvelésekkel tehetjük meg ugyanezt.

A felhasználók emellett kereshetnek a korábbi megjegyzések, kedvelések és történetek között, vagy dátum szerint szűrhetik azokat. Ha egy tartalmat vagy hozzászólást töröltunk/archiváltunk, akkor azt is külön megnézhetjük, hogy ha szükséges, vissza tudjuk vonni a műveletet.

A funkció globális bevezetése már elkezdődött, de szokás szerint eltérés lehet abban, hogy kihez mikor ér el.

A másik újdonságot, A biztonság ellenőrzése nevű funkciót a menüből, azon belül is a Beállítások – Biztonság pontokon keresztül lehet elérni. Itt lehetőségünk van arra, hogy a hasztnáltnál erősebb jelszót állítsunk be, ellenőrizhetjük a megadott e-mail címünk és mobiltelefonszámunk helyességét, valamint bekapcsolhatjuk a kétfaktoros hitelesítést is.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Instagram, funkció