Két táborra szakadt a Nyerő Páros villája

Két táborra szakadt a Nyerő Páros villája
Titkos szövetségek és feszült pillanatok a villában, törés-zúzás a játékban.

"Egy ország fog rajtam röhögni” – A sztárpárok törtek-zúztak a Balázs ABC-ben

A párosok egy nem mindennapi bevásárláson vettek részt, a csajok pedig szó szerint végig vakon voltak a játék közben. Lotfi Begi teljesen biztos benne, hogy a tévénézők jót fognak mulatni a teljesítményük láttán, ráadásul a nagy sietség közepette a pénztárosnak, Kabát Petrának is eltört a magassarkú cipője. „Egy háborús övezet lett a kis vegyesboltunk” – poénkodott Balázs a játék végén.

"Hú, de ideges vagyok” – Lotfi Begi felesége sírva fakadt az esti játék közben

A sztárpárok anonim kérdéseket tehettek fel egymásnak. „Melyik párost tartjátok a legsunyibb párnak?” – szólt a kérdés Törőcsik Daniéknak, ám Béci hirtelen átvette a szót, és nekiesett Begiéknek. „Nehezen viselem el, ha az igazságérzetemet valaki szétcseszi” – fakadt ki Réka, aki nem bírta visszatartani a könnyeit Béci fájdalmas szavai hallatán. De Begi felesége mellett Pamela és Csilla lelkét sem kímélték a sztárpárok.

Tóth Szabi két kapura játszik valójában?

A Suarloaf zenekarvezetője Daniékkal, Patrikékkal, és Béciékkel titokban megalapította a „Hamis 21” szövetséget, de állítása szerint a többi sztárpár előtt nem fogja hangoztatni az újdonsült egyesülést. Törőcsik Daniék ezek után úgy érzik, nem bízhatnak száz százalékig Szabiban. „Nekem ez nem volt szimpatikus. Szabi velünk is kezet fogott, de ki tudja, hogy a másik oldalon mit csinál?!” – kételkedett Bea. Vajon a zenész tényleg biztonsági játékot játszik?

KIMARADT JELENETEK: "Ki találta ki ezt a hülyeséget?” – Hódi Pamela nem tudta kimondani Zdroba Patrik vezetéknevét

Amikor az influenszer „Zdrodoba” Patriknak hívta az X-Faktor egykori versenyzőjét, egyből kitört a nevetés a villa konyhájában. Pamela végül nemcsak a helyes kiejtést tudta meg Patriktól, hanem azt is, hogy gróf felmenőkkel büszkélkedhet.

"Minden vajjal megkent” – Törőcsik Dani barátnője belezavarodott a közmondásokba

"Össze-vissza keverem ezeket” – vallotta be az egykori modell. Bea azt is elárulta a többieknek, hogy ikertestvérével angolul szokott beszélni telefonon. Betti szerint hallatszódik is néha a kiejtésén, hogy akcentusa van.

"Bomba gádzsi!” – Béci elárulta, hogyan ismerkedett meg Norinával

A rappernek teljesen leesett az álla, amikor először megpillantotta a feleségét. Ha kíváncsi vagy, hogyan találkozott a sztárpár, nézd meg a videót!

Előzetes: "Csalódás volt, hogy a szemembe hazudtál” – Tóth Bence megvádolja Zdroba Patrikot

A játék közben az exfocista szemtől szembe megmondja a kendőzetlen véleményét Patriknak, akinek fogalma sincs, miért gyanúsítják meg a többiek. További részletek a Nyerő Páros következő részében, 21 órától az RTL Klubon.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Nyerő Páros