Kés alá feküdt Nádai Anikó

Kés alá feküdt Nádai Anikó
Nádai Anikó orrműtéte előtt és után is posztolt közösségi oldalára, így rajongói valóban végigkövethetik, min megy keresztül a műsorvezető.

Anikó évekig halogatta a döntését, hogy kés alá feküdjön. Tegnap egy hosszú posztban fejtette ki, miért vágott bele az orrplasztikába - szúrta ki a drivemebaby.hu.

“Ez az érzés gyerekkoromban kezdődött, történt egy kisebb baleset, akkor valószínűleg eltört az orrom, kezelve viszont nem volt, így vélhetően rosszul forrt össze. Aztán az évek alatt egyre jobban kezdett zavarni. Mostanra viszont olyan szinten hatalmasodott el rajtam, ivódott bele a mindennapjaimba, hogy nem szerettem volna tovább várni” – írta Nádai Anikó orrműtéte előtt.

“Ehhez az érzéshez bizonyára a kedves kommentek is hozzájárultak…. És pont emiatt gondolkoztam, hogy merjem-e vállalni, hogy őszintén elétek állok ezzel a témával…

De úgy gondolom ez is én vagyok…. És megnyugtatásul, nem fogok túlzásba esni!

Szóval hiába mondja neked ilyenkor már bárki, hogy így vagy jó, ahogy vagy… nem voltam elégedett azzal amit láttam” – írta posztjában a műsorvezetőnő.

Anikó nem tagadta, hogy izgul a műtét miatt és amiatt is, hogy majd mit fog szólni a végeredményhez. Rajongóit pedig arról biztosította, hogy a következő napokban megmutatja, mivel jár egy ilyen szépészeti beavatkozás.

Nádai Anikó orrműtéte után Instagram storyban bebejelentkezett a klinikáról és úgy tűnik, minden a legnagyobb rendben ment.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Nádai Anikó