Keresztapaként köszönti az újgenerációs humoristákat Litkai Gergely

Keresztapaként köszönti az újgenerációs humoristákat Litkai Gergely
Olyan nincs, hogy túl nagy család! Ígéretes tehetségekkel bővül a Comedy Central hazai stand-uposokat tömörítő famíliája, a Comedy Club. A szeptember 16-án induló vadonatúj évadban a már jól ismert arcok mellett a fényes jövő előtt álló újgenerációs humoristák is feltűnnek. Így a stand-upos műsorfolyam első három adását Fiatal Félőrültek Estjére keresztelte Don Litkai, azaz Litkai Gergely. A gengszterek világát idéző promóvideóban a csekély olasz nyelvtudással rendelkező főnök, valamint a többiek köszöntik egymást és az új családtagokat, köztük Rainer-Micsinyei Nóra színésznőt is.

Ismét új és ígéretes tehetségekkel frissül a hazai stand-up szcéna: a Comedy Club 2022-es őszi szezonjában hazánk újgenerációs humoristái is megmutatják, hogy mire képesek egy mikrofonnal a kezükben. Az évad szeptemberi epizódjaiban „fiatal félőrültek” lepik el a képernyőt, akiket a Comedy Central egy maffiózós hangulatú promóvideó keretében fogadott a famíliába.

Hogy ki élvezheti a család védelmét, azt nem más dönti el, mint a humorcsatorna veteránja, Don Litkai, aki stand-upos keresztapaként bírálja el az érkező fiatalokat. A feszült helyzet szerencsére hamar megoldódik, és ehhez elég pár olasz halandzsamondat és egy kiadós ölelkezés.

A Comedy Club új évadjának szeptember 16-tól induló első három epizódjában láthatjuk többek közt Said Dániel, Feiszt Viktor, Baranyai Barna, Ligeti Dániel és a színésznőként is ismert Rainer-Micsinyei Nóra stand-upos bemutatkozását. Később pedig felveszik a fonalat a csatorna korábban felfedezett arcai, köztük Lakatos László, Musimbe Dávid Dennis és Szabó Balázs Máté, valamint pár „veterán”, Litkai Gergely és Hajdú Balázs is, hiszen az említett nevettetők új, önálló estjeinek tévéfelvételét is ebben az évadban láthatják a stand-upos műfaj kedvelői.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!