Kényes témákat feszeget az RTL doku sorozatának új évada

Kényes témákat feszeget az RTL doku sorozatának új évada
Már elérhető az RTL+ előfizetői számára az Amit tudni akarsz második évadának első része. Az RTL Magyarország saját gyártású tematikus ismeretterjesztő sorozata tabutémákat és társadalmi vitákat övező jelenségeket mutat be.

Az új évadban szó lesz a halál pillanatáról, a nemátalakító műtétekről, a transzneműekről és a különböző szexuális orientációkról. Több epizód foglalkozik zenei stílusok kialakulásának hazai történetével – így a hiphop, a mulatós vagy a diszkó megszületésének szórakoztató, vagy egyáltalán nem ismert körülményeivel.

Az évadnyitó epizód műsorvezetője, Lil Frakk elmesél mindent, amit tudni lehet a magyar hiphop történetéről. A fiatal rapper példaképeivel készített interjút, hogy bemutassa: hogyan vált a hiphop Magyarországon is a legnépszerűbb zenei stílussá. A filmben az Animal Cannibals és Dopeman mesél a kezdetekről, a botrányokról és a legfontosabb úttörőkről. Feloszlásuk óta először adott interjút Akkezdet Phiai, az egyik legfontosabb hazai rímpáros. Sisivel a nők hiphopban betöltött szerepéről beszélget, Krúbival pedig a legújabb magyar rapsztárok sikereit elemzik.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!