Keményen támadják Curtist

Keményen támadják Curtist
Úgy tűnik, Curtist nem különösebben érdekli, mit gondolnak róla a rajongói, a rapper ugyanis megint nem jelent meg az egyik szóló fellépésén. A rajongói az egyik friss fotója alatt fejezték ki nemtetszésüket.

Az elmúlt hetekben több ízben hírt adtunk Curtisről, akiről egy héttel ezelőtt kiderült, hogy Majka nélkül folytatja karrierjét. Az okokkal kapcsolatosan több teória is szárnyra kapott, és bár a rapper tagadja, hogy drogfüggősége lenne a háttérben, sokan úgy vélik, a rapper visszaesett - szúrta ki a life.hu.

Bár Curtis egyik ismerőse nemrég arról nyilatkozott, valójában tényleg nem a kábítószer, hanem az anyagiak miatt vált külön Majka és Curtis,a minap megint furcsa dolog történt. Szombaton Monorierdőn lépett volna fel a rapper, de végül nem jelent meg a helyszínen, és helyette G.w.M lépett színpadra.

Bár Curtis egyelőre nem adott magyarázatot arra, hol volt szombat este, a kommentelők kisfiával közös fotója alatt estek neki a rappernek.

"Nem értem a szervezők minek hívják el még mindig koncertezni... remélem hogy senki nem fogja már meg hívni úgyse megy el. Kész vicc ez az ember, mindenkit hülyének néz"

"Elmész a f*szomba..Egy voltam aki az utolsó pillanatig melleted volt!!Állj fel köpd szembe magad!!Javaslom nézd meg a Toxi kómàt!! SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED!!!!!!!!!"

"Hát ismét sz*rtál a közönségedre!" -olvasható a poszt alatt.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Curtis