Kása Eszter lett Balogh Levente új elnöki asszisztense Keserű Balázs után

Kása Eszter lett Balogh Levente új elnöki asszisztense Keserű Balázs után
Hat hét küzdelem után Balogh Levente elmondta, hogy legszívesebben Steiner Rachellel és Kása Eszterrel is tovább dolgozna, de csak egyikőjüknek ajánlhatta fel a pozíciót. „Mind a ketten csodálatos emberek, hosszú utat tettek meg idáig” – méltatta Levente Az álommeló 2. évadának két legjobb jelöltjét.

Balogh Leventének fontos, hogy működjön a kémia az elnöki asszisztensével

Balogh Levente átértékelte a jelöltek hat hetes küzdelmét, és nem az utolsó feladat eredményeit fogja figyelembe venni. A végső döntéséhez szem előtt tartja, hogy milyen területen tudná hasznosítani Kása Eszter vagy Steiner Rachel jelenlétét és szuperképességét.

 

Eszter feladta életét, hogy Balogh Leventének dolgozhasson, de Rachel megfelelőbbnek tartja magát

Sorsfordító lenne mind a két jelölt számára, ha Balogh Levente elnöki asszisztense lehetne. Kása Eszter lemondott a megszokott életéről és felmondott a munkahelyén, hogy Az álommelóban bizonyíthasson. Steiner Rachel is nagy reményekkel érkezett, mert úgy érzi, ő 120%-kal tudna hozzájárulni az elnök úr birodalmának építéséhez.

 

Kása Eszter örül, hogy elnöki asszisztensként tovább fejlődhet Balogh Levente mellett

„Most azt érzem magamban, hogy az a főnix madár, aki a versenyben tombolt és feltört, az most egy tigrissé változik. Egy ragadozóvá, aki megcsinálta, aki most uralja a dzsungelt és ő maradt talpon egyedül” – Kása Esztert büszkeséggel tölti el, hogy a következő egy évben Balogh Levente mellett dolgozhat, akire sokan példaképként tekintenek.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!