Kardos Gábor a 444!.hu-hoz igazolt

Kardos Gábor a 444!.hu-hoz igazolt
Úgy tűnik Uj Péter komoly szereplővé szeretné fejleszteni az eddig vicces média hacknek látszó 444.hu-t. Kardossal évekig dolgoztak együtt korábban.

A Média Hungary-n még nem lehetett tudni, hogy Uj Péter Kardos Gáborral erősíti meg a 444.hu csapatát. Az eddig többégében az indextől leigazolt szerkesztők mellé komoly szervezeti vezetőt is sikerült az ex-indexes legénységnek szereznie.

A Magyar Jeti Zrt. csapata sikeresen vette az első heteket és sikerült elég jól szervezett hírcsatornává növekednie a semmiből... Uj Péternek sokan szurkolnak a nagy váltást követően.

Nekem egy kicsit dejavu érzésem is van, hiszen annak idején az index hasonló módon alakult ki az Internettóból. Tegyük hozzá, hogy akkor nem igazán léteztek vetélytársak, illetve hogy akkor az elhagyott anyavállalat nem volt képes tartósan életben tartani a saját szolgáltatását.


A 444.hu ezzel szemben az index, az origo és a HVG hírszolgáltatásával versenyez, ami korántsem teszi egyszerűvé a helyzetüket. A növekedési esélyeiket a hirdetők, illetve a későbbiekben esetlegesen megjelenő befektetők javíthatják. A startup világban használt kifejezéssel, a csapat éppen bootstrappel, azaz megpróbál minél messzebb eljutni saját erőből.

Azt már sikerült bebizonyítani a Jetik csapatnak, hogy lehet újítani a hazai média hangvételében, stílusában, sőt még megjelenésében is. A 444!.hu meglepte a versenytársakat is, de a megszerzett első győzelmeket meg is kell majd tartani a későbbikeben.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!