Karácsonyi búcsú a Reggeliben

Karácsonyi búcsú a Reggeliben
Miller Dávid a jelenleg is futó Éden Hotel mellett két évadon át az X-Faktor műsorvezetőjeként lopta be magát a nézők szívébe. Az elmúlt négy évben a Reggeli című műsor egyik házigazdájaként is láthatták a nézők, azonban ettől a feladattól 2023. év végével elbúcsúzik, a csatornánál azonban jövőre más kihívások még várnak rá. A Reggeli vezetése sok gyakorlati tapasztalatot és ívet adott a fiatal tehetség műsorvezetői pályafutásának.

Szabó Zsófi, a Reggeli egyik háziasszonya is búcsúzik a műsortól. A népszerű műsorvezető elérkezettnek látta az időt, hogy több év után váltson és új feladatok, kihívások elé nézzen. Az RTL és a Reggeli szerkesztősége tudomásul vette döntését.

Hálásan köszönjük Szabó Zsófi és Miller Dávid munkáját, hozzáállását és azt a rengeteg felejthetetlen élményt, amivel mindketten hozzájárultak az évek alatt elért közös eredményekhez! További sok sikert kívánunk a Reggelin kívüli karrierjükhöz. Szereplésükre a műsor szerkesztői továbbra is számítanak, immár nem műsorvezetőként, hanem vendégként.

A Reggeli csapatának esetleges bővüléséről a későbbiekben tájékoztatjuk a nézőket és a sajtó képviselőit. A váltás miértjeiről és az érzéseikről Szabó Zsófi és Miller Dávid az rtl.hu-n külön-külön nyilatkoznak.

Szabó Zsófi interjú: https://rtl.hu/reggeli/2023/12/23/szabo-zsofi-bucsu-musorvezetes-interju

Miller Dávid interjú: https://rtl.hu/reggeli/2023/12/23/miller-david-bucsu-interju-x-faktor-eden-hotel

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Reggeli, karácsony, RTL