Kaparós sorsjeggyel és jubileumi gigamagazinnal ünnepli 10. születésnapját a Street Kitchen

Kaparós sorsjeggyel és jubileumi gigamagazinnal ünnepli 10. születésnapját a Street Kitchen
Extra mellékletekkel, megújult magazindesignnal és egy brutális nyereményjátékkal örvendeztetik meg az olvasókat.

Tizedik születésnapját ünnepli a Street Kitchen, amelynek csapata az elmúlt egy évtizedben közel 9000 receptet és 7760 percnyi videós tartalmat készített a sütés-főzés szerelmeseinek. Megünnepelve a 10. születésnapot, a csapat már tavaly elkezdte a felkészülést a születésnapi lapszám összeállításához.

„Százötvenkét oldalas nyári magazinnal, térképes Felzabáltuk! és exkluzív születésnapi melléklettel, valamint nagyszabású nyereményjátékkal – kaparós sorsjeggyel és értékes nyereményekkel – szeretnénk megünnepelni az olvasóinkkal az elmúlt tíz évet. Természetesen az ütős receptek sem maradnak el, a grillkajáktól az alternatív pizzákon és a lagzis sütiken át egészen a fesztivál- és étteremajánlókig mindenki megtalálhatja azt a tartalmat, amivel még teljesebb lehet az idei nyár" – mondta Fördős Zé, majd hozzátette, ez a tíz év még csak a kezdet.

„Azt szeretném, ha tíz év múlva még dominánsabb szereplői lennénk a gasztromédia-piacnak. Még több receptünk legyen, és még több ember főzzön tőlünk. Ezzel kapcsolatban egészen konkrét elképzeléseink és terveink vannak. Azon dolgozunk, hogy olyan országos ismeretségünk legyen, hogy ha valaki nem fejből főz, akkor a Street Kitchen jusson eszébe" – emelte ki a Street Kitchen vezetője és egyik alapítója, aki csapatával az online és social media felületeken is extra születésnapi tartalmakkal, recept- és Felzabáltuk-videókkal várja a követőket.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!