Kamarás Norbi fizetés nélkül is dalra fakadt az Activityben, miközben mindenki Csonka Andráson nevetett

Kamarás Norbi fizetés nélkül is dalra fakadt az Activityben, miközben mindenki Csonka Andráson nevetett
Az Activity 8. adásában kiderült, hogy Nagy Alex miért nem szereti, ha Alexának szólítják, Csonka András akkor is beszélt, amikor nem lett volna szabad, és közben az egész stúdió a könnyeivel küszködött a nevetéstől.

Nagy Alexet sokféleképpen szólítják az emberek, azonban az Activityben elárulta, hogy ezek közül az Alexát kifejezetten nem szereti, mert arról valaki olyan jut eszébe, aki a pornó szakmában dolgozik: „Én nem vagyok ilyen erotikus.”

A nevek mítosza mellett arra is fény derült, hogy Kamarás Norbinak vagy Csonka Andrásnak van több dala, sőt Norbi el is énekelte az egyik slágerét. Előtte azonban még elárulta, hogy egy bizonyos összegért bármit megcsinál: „Azt csinálom, amit kérnek.”

A beszélgetéseket és performanszokat követően elkezdődött a játék is. Csonka Andrásnak rajzolnia kellett Ábel Anitának. A feladat során azonban többször rászólt a játékmester, Járai Máté, mert Bandi megállás nélkül csak beszélt, amit nem lett volna szabad: „Kussoljál már!” – utasította többször is Járai.

Miután Járai Máténak nem sikerült elhallgattatnia Csonka Andrást, egy későbbi játék folyamán újra helyre kellett tennie a hírességet, aki annyira belelendült az artikulálásba, hogy nem bírt egyhelyben maradni. A Makkoshotyka név ráadásul még sosem hangzott el ennyiszer a televízióban. Csonka kézzel, arccal, szájjal próbálta eltátogni a szót Ábel Anitának, aki csak annyit látott, hogy mindenki szakad a röhögéstől körülötte.

Nagy Alex: Én nem vagyok ilyen erotikus
Kamarás Norbi egy bizonyos összegért bármit elvállal
„Kussoljál már” – Csonka András nem bírta ki és megszegte az Activity szabályait?

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!