Kamarás Iván elárulta, miért táncolt nyitott sliccel a Dancing with the Stars elődöntőjében

Kamarás Iván elárulta, miért táncolt nyitott sliccel a Dancing with the Stars elődöntőjében
Táncos párja, Mikes Anna szerint a színész remekül kezelte a váratlan helyzetet.

Már az elődöntőt tartották múlt szombaton a TV2-n futó Dancing with the Stars című műsorban, amelyben már csak négy táncos pár verseng egymással. Múlt héten Nagy Réka és az előző évadban Gelencsér Tímeával győztes Hegyes Bertalan esett ki.

Kamarás Iván és táncos párja, Mikes Anna fináléba jutása nem volt veszélyben, hiszen remek teljesítményt nyújtottak. A második koreográfiába azonban egy kis baki csúszott: a színész nadrágjának cipzárja a produkció közben lecsúszott, így nyitott sliccel táncolta végig.

Ezt leszámítva viszont nem volt hiba a táncukban, az öttagú zsűri ugyanis a maximális 50 ponttal jutalmazta őket.

Kamarás most a Blikknek mesélte el, mi történt pontosan:

"A produkció elején egy hajléktalant játszottam, aki hatalmas kabátban ül a padon. Majd ez a kabát lekerül és ez okozta a gondot. A kabát zipzárja és a nadrágomé összeakadt, így ahogy levettem a kabátot, az lehúzta a nadrág cipzárját"

Táncos párja, Mikes Anna szerint a színész remekül reagált a váratlan helyzetre.

"Iván fantasztikus profiként viselkedett, hiszen, ha elkezdi húzogatni a cipzárat, azzal tönkreteszi a produkciót, mert biztosan kiesik a koreográfiából, a tartásból. Hatalmas profizmus és lélekjelenlét kellett ahhoz, hogy Iván úgy táncolja végig a táncunkat, mintha mi sem történt volt, nagyon büszke vagyok rá" - mondta a lapnak, hozzátéve, hogy „a parketten bármi megtörténhet, de a profizmus ott kezdődik, hogy miként kezeled", Iván pedig szerinte csillagos ötösre vizsgázott ebből.

Kamarás azt is elárulta, hogy amikor a produkció véget ért, volt kb. 1-2 másodperce a zsűripult felé haladva, háttal a nézőknek, akkor igazította meg a ruháját.

"Ez a műsor, az elmúlt hetek számomra tényleg egy őszinte kitárulkozás. De ez a fajtája nem szerepelt a terveim között” - tette hozzá nevetve.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!