Június végén indul az Activity az RTL műsorán!

Június végén indul az Activity az RTL műsorán!
Magyarország egyik legnépszerűbb és a hazai kereskedelmi televíziózás egyik leghosszabban futó társasjátéka, az Activity, már ebben a hónapban látható lesz az RTL-en! Június 26-tól minden hétköznap este 20:10-től edzésben lesznek a rekeszizmok.

A fergeteges hangulatra garancia, hogy a műsort a Showder Klub csapata készíti Kovács Kristóf producer vezetésével, ráadásul ugyanazzal a stábbal, amely a korábban sikerrel futó szériát is gyártotta a 2000-es évek elején.

A vadonatúj adásokban a párok összesen 5 millió forintért küzdenek, a játékokat az alap Activity ihlette, amelyeket rengeteg őrülettel fűszerezett meg a stáb. Például látta már valaki Szellő Istvánt hátrakötözött kézzel mutogatni? Vagy Hajdú Pétert betömött szájjal körülírni? Esetleg Puskás-Dallos Petit fejjel rajzolni? A stúdióban DJ és bármixer gondoskodik a felfokozott hangulatról. A nap végén az a pár győz, amelyik a legtöbb pénzt hozta össze. Az, hogy ki vagy kik vezetik az RTL vadonatúj műsorát, a későbbiekben kiderül.

A legendás vetélkedőben láthatjuk majd – többek között – Ábel Anitát, Havas Henriket, Hajdú Pétert, Nádas Györgyöt, Király Viktort, Szellő Istvánt, Lovász Lacit, Schobert Larát és Norbit, Puskás-Dallos Petit, Kiss Ádámot, Dobos Evelint, Szabó Zsófit, Járai Mátét, Gáspár Lacit, Orosz Györgyöt, Lakatos Márkot, Csonka Bandit, Kamarás Norbit, Schumacher Vandát, Tücsit és Kiszel Tündét is. De jelen lesz még Mardoll, Tihanyi Péter, Józan Laci, Kovácsovics Fruzsina és még sokan mások! A parádés hangulat garantált!

Az Activity most először lesz látható az RTL képernyőjén. Június 26-án, minden hétköznap este 20:10-től az RTL műsorán.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!