Július 25-től ismét indul a Cápák Hete a Discovery műsorán!

Július 25-től ismét indul a Cápák Hete a Discovery műsorán!
Immár 34. alkalommal érkezik a nyár legjobban várt programeseménye a Cápák Hete, a Discovery Channel képernyőire! Az egyhetes különleges műsor keretein belül a cápa rajongók ismét hihetetlen történetekkel ismerkedhetnek meg és soha nem látott felvételeket láthatnak többek között sétáló cápákról, illetve megannyi sokkoló ragadozóról.

Az idei Cápák Hete új helyszínre viszi a nézőket, a Bahamák Exuma-szigeteitől egészen Pápua Új-Guineáig. A műsorcsomag a világ legismertebb tengerbiológusaival együttműködve innovatív cápa-technológiát mutat be, azzal a céllal, hogy tovább kutassák a cápák bonyolult világát, mélyebbről megismerjék párzási és vándorlási szokásaikat, illetve egy új, még le nem írt fajról is beszámoljanak az érdeklődőknek. Az izgalmas programokat különleges vendégek színesítik majd: többek között feltűnik majd Tracy Morgan komikus, a truTV "Impractical Jokers" sztárjai, Sal Vulcanó, James Murray, Brian Quinn és a "Jackass" szereplői is.

A CÁPÁK HETE keretein belül többek között a következő programok lesznek elérhetőek a Discovery Channel nézői számára július 25-én 23:00 órától:

Jackass 2.0

Johnny Knoxville, Chris Pontius, Wee Man, Jasper, Dark Shark, Zach Holmes és Poopies visszatérnek, hogy befejezzék, amit korábban elkezdtek. Miután Knoxville tavaly egy rémisztő Cápahét-misszióra küldte a srácokat, Knoxville csatlakozik a fiúkhoz, akik elindulnak, hogy legyőzzék Poopies barátjuk cápáktól való félelmét.

A cápa vs. A massza

A The Blob nevű új óceáni jelenség a Guadalupe-sziget partjainál a fiatal fehér cápákat egyenesen a 20 láb magas felnőtt szörnyetegek táplálkozási őrületébe kergeti. Egy cápaszakértőkből álló csapat mélyre merül, hogy kiderítse, túlélik-e a fiatal cápák a veszélyt vagy áldozatokká válnak.

A cápa vs. A Kraken

Valami megdöbbentő dolog történt a Guadalupe-sziget körüli mélységben. Olyan fotók kerültek elő, amelyeken furcsa sebhelyek láthatóak cápákon – vélhetőleg óriás tintahalaktól származnak. Dr. Tristan Guttridge egy küldetést vezet, hogy bepillantást nyerjen a két fenevad közötti harcokba.

Totál szivatás

Az Impractical Jokers a csínytevések és a nyilvános megaláztatás királyai – a Totál szivatás során pedig kiderül, mi történik akkor, amikor az általuk ismert egyetlen lehetséges módon, megalázó kihívások segítségével eloszlatják azt a mítoszt, miszerint a cápák emberevő vadállatok.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!