Jön a History Play az RTL Most+-ra

Jön a History Play az RTL Most+-ra
A History Play RTL Most+-on debütáló exkluzív tartalmaival, közkedvelt filmes kasszasikerekkel és a közönségkedvenc sorozatok legújabb epizódjaival várja a nézőket februárban az RTL Magyarország.

Az RTL Magyarország és az A+E Networks többéves együttműködésének legújabb lépéseként az RTL Most+-on február elsejétől elérhetőek a History Play exkluzív tartalmai. A History Play 23 műsorral induló és az év során számos új címmel frissülő tartalmi kínálata február első napján érkezik az RTL Most+ egyéb különlegességei – többek között az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga élő futballmérkőzései – mellé.

A History Play elindulásával olyan egyedi, új típusú tartalmak váltak elérhetővé az RTL Most+ folyamatosan bővülő kínálatában, amelyekre eddig még nem volt példa. Az RTL Magyarország prémium streaming platformjának exkluzív, széles körű tartalmi kínálatában a History Play menüpont alatt többek között olyan izgalmas amerikai dokumentumfilm-sorozatok, ismeretterjesztő filmsorozatok, valamint reality-sorozatok közül válogathatnak a felhasználók, mint például az Ősi idegenek, a Tűzben edzett, az Amerikai kincskeresők, vagy éppen a Hegyi emberek.

Februárban is érdemes az RTL Magyarország csatornáira kapcsolni

Az RTL Klubon februárban is folytatódnak az év elején vadonatúj évaddal indult népszerű sorozatok. Új részekkel jön a Cápák között, a Keresztanyu és A Tanár is. Emellett olyan blockbusterekkel találkozhatnak a nézők a februári hétvégéken, mint például a Marvel-univerzum kasszasikerei: a Bosszúállók, a Bosszúállók – Ultron kora, a Thor, a Thor: Sötét világ, a Marvel kapitány, A Vasember, valamint a Vasember 2.

A Film+ a legendás Halálos fegyver-filmeket és a sztárokkal teletűzdelt A feláldozhatók-sorozat filmjeit mutatja be februárban, valamint ebben a hónapban indul A Karib-tenger kalózai filmmaraton is, melynek keretében szombat esténként Jack Sparrow kapitány világába repíti a nézőket a filmcsatorna.

Az RTLII-n februárban is változatlanul, hétköznap esténként folytatódik az Éjjel-Nappal Budapest, a hétvégi estéket pedig a Showder Klub uralja.

A Cool-on hétköznap esténként 19.00 órától a pajkaszegiek mulatságos mindennapjait követhetik nyomon a nézők, hiszen a megunhatatlan vígjátéksorozat, A mi kis falunk 7. és 8. évadának epizódjait vetíti a csatorna. A harmadik évaddal folytatódik a New Amsterdam – Vészhelyzet New Yorkban című sorozat hétköznap esténként 20.00 órától, majd február 18-tól a Halálos fegyver című akcióvígjáték-sorozat látható többek között Damon Wayans főszereplésével. Február végétől szombat esténként élőszereplős Disney-filmekkel várja a Cool a nézőket. A február 26-án elsőként képernyőre kerülő, Will Smith főszereplésével készült Aladdint még számos szórakoztató Disney-film követi majd az elkövetkező hetekben.

Február 17-től újra foci minden mennyiségben! A sportrajongók nagy örömére egyenes kieséses rendszerben, izgalmas összecsapásokkal folytatódnak az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga élő nyolcaddöntői csütörtök esténként nemcsak az RTL+-on, hanem az RTL Most+-on is.

Februártól a History Play műsoraival bővül az RTL Most+ kínálata

Előzetes: „Szupersztár” tűnik fel a Cápák között következő adásában (02.06.)

Előzetes: Különös praktikákkal hódítanak a határ mellett

Előzetes: Bunyóba keverednek a Tanár diákjai (02.05.)

Nézd meg újra a Halálos fegyver-filmeket a Film+ műsorán! 

Mi a siker titka? - Kiderül A mi kis falunk epizódjaiból hétköznap esténként

Folytatódik a New Amsterdam: jön a sorozat 3. évada

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!