Jelentkezz az RTL Klub új, nagyszabású showműsorába!

Jelentkezz az RTL Klub új, nagyszabású showműsorába!
A világszerte nagysikerű Game of Talents – Tehetség első látásra Magyarországra érkezik!

Indul a jelentkezési időszak, mutasd be tehetségedet az egész ország előtt vagy játssz a stúdióban akár 10 millió forintért!

A több országban is sikeres formátum Magyarországon először az RTL Klubon lesz látható. A vadonatúj szuperprodukcióban egyszerre van jelen a showműsorok szemkápráztató látványvilága és a game show-k izgalma. Elképesztő tehetségek mutathatják meg magukat, miközben a stúdióban komoly pénznyeremény a tét!

Mutasd meg magad ország-világ előtt! Jelentkezz tehetségnek, ha van olyan produkció a tarsolyodban, amit egy nagyszabású, látványos showműsorban bemutatnál: rtl.hu/tehetseg/jelentkezes/jatekos

Inkább a megérzéseidre hagyatkozol? Jó emberismerő vagy? Felismered a tehetséget első látásra? Jelentkezz játékosnak a show-ba és vigyél haza akár 10 millió forintot! rtl.hu/tehetseg/jelentkezes/tehetseg

A Tehetség első látásra című produkcióban adásonként két pár játszik egymás ellen, miközben a színpadra ismeretlen személyek érkeznek, akikről ki kell találni, hogy miben lehetnek tehetségesek (például: szabadulóművész, akrobata, késdobáló, tűznyelő, táncos, mesemondó, jazz gitáros). A játékosok - és a nézők is - kisfilmekben elrejtett nyomok alapján találgatnak, vajon mi lehet az ismeretlen, civil ruhás személy tehetsége? Amikor eltűnik a fal, elkezdődik egy látványos előadás, ezzel egy időben a pár számára kiderül, jól tippeltek-e. A jó tippekkel a játékosok minden körben pénzt gyűjthetnek a nyereményalapjukba, de ha tévednek, ellenfelük kapja meg az összeget. A tehetségek pedig nagyközönség előtt mutathatják be elképesztő tudásukat!

A Game of Talents - Tehetség első látásra formátum a Fremantle és az UFA saját fejlesztése, hazánkban a showműsort az UFA Magyarország gyártja. A produkcióért az X-Faktor sikeres senior kreatív producere, Verebély Marcell felel. A nagyszabású game show műsorvezetőjének személyét egyelőre titok övezi, kilétét a március 8-i (kedd) Reggeli című műsorban leplezzük le!

Jelentkezz egy eszelős játékba és nyerj akár 10 millió forintot!

Jelentkezz és legyél te a legrejtélyesebb előadó!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!