Januártól a DIGI-előfizetők számára is elérhetőek az RTL új kábelcsatornái

Januártól a DIGI-előfizetők számára is elérhetőek az RTL új kábelcsatornái
Januártól az RTL disztribúciós partnere, a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. előfizetői is élvezhetik az RTL december 15-én debütált 4 új kábelcsatornájának kínálatát. Az RTL Otthon, a Kölyökklub, a Sorozatklub és a Moziklub csatornák ezzel újabb, közel 900 000 háztartásban válnak elérhetővé a DIGI IPTV, digitális kábel és műholdas szolgáltatásában.

A megállapodásnak köszönhetően a DIGI előfizetői változatlanul élvezhetik az eddigi 8 RTL-es csatorna kínálatát, köztük azokat az újdonságokat, mint ...a szomszéd tehene című, vadonatúj sorozat vagy a Cápák között új évada, amelyek 2024 januárjában debütálnak az RTL képernyőjén.

A médiavállalat előzőleg a Big Picture konferencián jelentette be, hogy az RTL Csoporthoz tartozó CLT-UFA HBD négy új kábelcsatornát indít december 15-én, név szerint a Kölyökklub, a Moziklub, a Sorozatklub és az RTL Otthon csatornákat. Ezekkel együtt összesen 12 RTL-es csatornát érhetnek el januártól a DIGI nézői: RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, RTL GOLD, RTL OTTHON, Film+, Sorozat+, Cool TV, Muzsika TV, Kölyökklub, Moziklub, Sorozatklub.

Az új kábelcsatornák a lineáris televízió leghűségesebb nézőinek kínálnak változatos tartalmakat.

A Kölyökklubon a valódi klasszikusok mellett, mint a Tom és Jerry, a Dzsungel Könyve és a Pán Péter, olyan világhírű újdonságok is megörvendeztetik a kicsiket, mint az Edmond és Lucy, a Petit Malabar, a Jonalu, vagy a Tickety Tock.

A Moziklub és a Sorozatklub csatornákon a változatos filmeké és sorozatoké a főszerep. A klasszikus magyar, valamint népszerű külföldi produkciók egyaránt szerepelnek a kínálatban. A Moziklub tartalmas szórakozást kínál olyan ismert európai filmekkel, mint Woody Allen Match Pointja vagy a Rosamunde Pilcher-filmek. A csatorna a bűnügyek szerelmeseinek is kedvez, többek között a Midsummer Murders és az Agatha Christie regényekből készült adaptációkkal.

A Sorozatklub is színes kínálattal várja a magyar nézőket. Olyan bűnügyi sorozatok kapnak helyet a csatornán, mint az Agatha Raisin, a Brown Atya nyomoz vagy a Kastélyszálló. A sorból nem maradhat ki a Downton Abbey sem.

Az RTL OTTHON csatornán gasztronómiai és lakberendezéssel kapcsolatos tartalmak kerülnek adásba, ezenfelül DIY tippeket és praktikákat is elleshetnek a nézők a műsorokból. Olyan sztárséfekkel készült sorozatokat lehet itt megtekinteni, mint Gordon Ramsay vagy Jamie Oliver. Egy RTL-es gasztrocsatornáról ugyanakkor nem hiányozhat az immár 19 évadra visszanyúló Konyhafőnök és a Mestercukrász sem.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Digi, RTL, kábelcsatorna