Izgalmas újítás az Instagramban

Izgalmas újítás az Instagramban
A sima bejegyzésekhez nem, de a sztorikhoz már minden felhasználó adhat link-matricát. A link-matricák tesztelése júniusban kezdődött, és sokáig csak a sok követővel rendelkező felhasználók kiváltsága volt, de ennek most vége.

Az Instagram szerint az újítás, ami folyamatosan érkezik a felhasználók fiókjába, mindenki számára izgalmas lehet, akkor is, ha a saját kisebb vállalkozásukat szeretnék linkelni, de akkor is, ha bármilyen oldalt, cikket szeretnének megosztani a követőikkel. Azt is közölték, hogy azok, akik álhíreket és gyűlöletkeltő tartalmakat szeretnének ilyen módon megosztani, ne örüljenek annyira, mert ha erre használják a matricákat, akkor elveszik tőlük.

A matricákat a szokott helyükön lehet elérni a sztoriknál, és egyszerűen csak be kell írni a webcímet, a matricák pedig úgy működnek, mint bármelyik másik, csak ezek kattinthatóak. Az Instagram továbbra sem szeretné bevezetni a linkeket a fő feedre, csak a sztoriban lennének ezek elérhetőek, és teljesen leváltják a “swipe up” funkciót.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Instagram