Itt nézheted meg a Thália Színház darabjait!

Itt nézheted meg a Thália Színház darabjait!
A koronavírus miatt a színházak bezártak, cserébe egyre gyakrabban választják a virtuális előadásokat a nézők kiszolgálására. Az RTL Klub közleményben jelentette be, hogy a Thália Színház darabjainak platformot biztosítanak az RTL Most + felületén.

A döntés kölcsönösen jó, hiszen az RTL Klub népszerű sorozatainak sztárjait is láthatóak az előadásokban: a Keresztanyu csempész nagymamáját alakító Molnár Piroskát A főnök meg én meg a főnök, a Mellékhatás Ludmann Zsoltját megformáló Nagy Zsoltot a Furnitur, valamint szintén a Mellékhatásból is ismert Sztarenki Dórát, a Jelenetek 2 házasságból, A mi kis falunk rendőrét játszó Szabó Győzőt többek között A tanú, vagy a Balkán kobra című darabokban - írja közleményében az RTL Klub.

Érkezik az Esküvőtől válóperig, Garzonpánik, Bolha a fülbe, Gellérthegyi álmok, Két szék között, Premierajándék, Végállomás, melyekben többek között olyan színészek alakítását csodálhatják, mint Gubás Gabi, Schell Judit, Szabó Erika, Pindroch Csaba, Szervét Tibor, Csányi Sándor.

A Thália Színház előadásai április 1-től a platformon a SzínházOtthon címnél!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: színház, RTL Most+