Itt a legújabb közösségi oldal: a HelloApp

Itt a legújabb közösségi oldal: a HelloApp
Csoportos és egyéni csevegésekre tervezték a HelloApp nevű új közösségi oldalt, melyet a WhatsApp két korábbi munkatársa hozott létre.

Androidos és iOS készülékeken is elérhető lesz az új reklámmentes csevegő alkalmazás a HalloApp – írja a marketingmorzsak.hu.

Az új közösségi oldal fejlesztői Neeraj Arora, a WhatsApp egykori üzleti vezérigazgatója és Michael Donohue, a népszerű csevegőalkalmazás egykori főmérnöke egy olyan új alkalmazást dobnak piacra, melyben nincsenek beépített algoritmusok, így reklámok és hirdetések se. Ígéretük szerint felhasználóikra nem mint termékre tekintenek majd, sokkal inkább az előfizetéses modellben hisznek.

Az új alkalmazás funkcióját tekintve is hasonló a WhatsApp-hoz, a felhasználók privát vagy csoportos csevegéseket folytathatnak a családtagokkal, barátokkal, ismerősökkel. Az üzenetek itt is titkosítottak, a kapcsolatot pedig eleve csak akkor lehet létrehozni, ha a partnerek ismerik egymás telefonszámát.

A megjelenését tekintve egy meglehetősen minimalista felületről van szó, az egész mindössze négy fülből áll: Beállítások, Egyéni beszélgetések, Csoportos beszélgetések, illetve Barátok bejegyzései.

A közösségi oldal alapítói egyelőre nem nyilatkoznak a sajtónak az új alkalmazásról. Eddig csak annyit árultak el, szeretnék ha minél több felhasználó átpártolna hozzájuk.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!