Istenes Bence táncra perdült a Tippelj és vidd el! egyik nyertesével!

Istenes Bence táncra perdült a Tippelj és vidd el! egyik nyertesével!
Bár a főnyeremény ezúttal nem talált gazdára az RTL vadonatúj vetélkedőjében, a játékosok ezúttal sem távoztak üres kézzel.

Istenes Bence táncra perdült a stúdióban a Tippelj és vidd el! egyik nyertesével A Tippelj és vidd el! harmadik adásában Erzsébet játszott elsőként, akinek a Könnyű, mint az egyszer egy feladatban kellett növekvő sorrendbe állítania a termékeket az áruk szerint. A játékos a megérzésére hagyatkozva módosított az eredeti sorrenden, így övé lehetett mindhárom nyeremény. Nézd meg, hogyan rockyzott ezután Istenes Bencével!

„Mentek Rómába!” – az ötgyermekes édesapa kockáztatott, amivel egy romantikus olasz utazást nyert Péternek három próbálkozás állt rendelkezésére, hogy öt repülőt gurítson ki a kockákkal. Az öt gyermeket – köztük két ikerpárt – nevelő apuka az utolsó dobásig bízott magában, és a szerencse mellé állt: egy négynapos utazást nyert az olasz fővárosba, ahol hamarosan a párjával róhatják a történelmi emlékekkel teli utcákat.

Ilyen még nem volt: az egyik játékos pontosan eltalálta a félreérthető alakú termék árát, így azonnal hazavihette azt Bár Kálmán azt hitte, hogy az ő tippje a befutó Istenes Bence megszólalása miatt, végül kiderült, hogy mégsem ő viheti haza a terméket. „Arra használd, amire van!” – tanácsolta viccelődve a nyertesnek a műsorvezető a különleges forma miatt.

Értékes konyhai gépeket nyert az óvodapedagógusként dolgozó Kinga Kinga, akinek óvodapedagógusként 23 „gyereke” van, az Olcsóbb vagy drágább? játékban indult el az 50-es évek hangulatát idéző konyhai szettért. A lány feladata annyi volt, hogy hat termék közül megnevezze azt a hármat, ami a legdrágább.

A Tippelj és vidd el! erdélyi játékosa tornamutatvánnyal ünnepelte nyereményét Radu öt éve költözött Erdélyből Magyarországra. A háromgyermekes édesapára két nyeremény is várt a Cserélsz? játékban. Radu az eredmény kihirdetésekor bukfencet vetett a Tippelj és vidd el! stúdiójában.

Katalin azonnal felavatta vadonatúj franciaágyát párjával a Tippelj és vidd el! stúdiójában A targoncásként dolgozó Katalin, aki szabadidejében motorozni is szokott, bebizonyította, hogy valóban vagány nő: miután az Öt árcédula játékban jól teljesített, azonnal használatba is vette hálószobai nyereményét a párjával.

Erzsébet elesett a főnyereménytől, mert a közönségre hallgatott Erzsébet jutott a Tippelj és vidd el! harmadik adásának fináléjába, azonban nem sikerült eltalálnia a három főnyeremény összértékét, mert a saját megérzése helyett a közönség soraiban ülők véleményére adott. Így fogadta a rossz hírt a finalista, aki ennek ellenére mégsem távozott üres kézzel.

Előzetes: Zsuzsi mama elszabadul a Tippelj és vidd el! stúdiójában A biztonsági őrként dolgozó Zsuzsanna, aki csak Zsuzsi mamának hívatja magát, nem mindennapi show-t csinál. Tippelj és vidd el! csütörtökön 20 órától az RTL műsorán.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!