Ismét covidos lett Majka!

Ismét covidos lett Majka!
A rapper az Instagramon közölte a rajongókkal, hogy sajnos újra elkapta a koronavírust.

2020 őszén Majka kórházba került, miután elkapta a koronavírust, és a CT-vizsgálat után rossz eredményeket kapott - írja a joy.hu. A rapper szervezetében gyulladás alakult ki, a tesztje sokáig pozitív volt, és a rajongók is nagyon aggódtak érte. Szerencsére végül meggyógyult, és hazamehetett családjához. Ám másfél évvel később, pár nappal ezelőtt ismét pozitív lett a COVID-tesztje, és nem véletlen, hogy ezúttal sem veszi félvállról a dolgot.

Majka az Instagramon posztolt fotót egy pozitív tesztről a mai napon, és elmondta, hogy már múlt héten, a repülőn hazafelé érezte, hogy elkaphatott valamit, mert erőteljes megfázásos tünetei voltak.

Vasárnap csináltam egy tesztet, és sajnos szembesülnöm kellett vele, hogy másfél év után megint beköszönt Covid bá… Ilyenkor a legrosszabb hogy tele vagyok olyan emlékkel ami miatt abszolút nem tudom félvállról venni. Az első pár nap elég sz*r volt, de a mai napra kicsit jobban érzem magam.

Ezután pedig megnyugtatta a követőket, hogy gyógyul, egyébként jobban van, és jövő hétre már kutya baja sem lesz. Ezt követően rengeteg komment érkezett a posztra, amiben a rajongók is jobbulást kívánnak a rappernek. Majka egyébként nemrég a repülőútról tett közzé egy képet, mint kiderült, Las Vegasban járt.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Majka