Ismét Törzsi Tanácsra készül a Yucahu!

Ismét Törzsi Tanácsra készül a Yucahu!
A Védettségi játékon ismét a civilek maradtak alul, így többen is veszélyben érezhetik magukat a következő Törzsi Tanácson.

Előzetes: Nincs többé civil és celeb sziget! A törzseket újraosztják. Vajon mit szólnak ehhez a játékosok? Részletek péntek este 21:20-kor a Survivor következő részében az RTL Klubon!

Elérkezett a Survivor eddigi legdurvább próbatétele! A törzseknek óriási ládákkal kellett átverekedniük magukat egy pályán, így a gyorsaság mellett az erejükre is szükségük volt. Ráadásul a játék végén egy rossz helyre rakott elem az egyik csapat vesztét jelentette.

Dani értetlenül fogadta Zsófi kiborulását. Annak ellenére, hogy a civilek újból vereséget szenvedtek, a Yucahu tagjai büszkén megtapsolták egymást, amikor hazaértek. Egy valaki azonban nem volt boldog…

Sabira kiakadt, amiért Zsófi fel akarta adni a játékot. Miután Zsófi összeveszett Danival és közölte, hogy hazamegy, Sabirát is számonkérte. A szövetségese azonban nem hagyta szó nélkül a kiborulását.

Zsófi meg akarta szerezni Nilton amulettjét. A Yucahu versenyzője biztos volt benne, hogy a többiek ki fogják szavazni a Törzsi Tanácson, ezért megpróbálta az új játékost, Niltont a saját oldalára állítani.

A Huraca’n celebjei leléptek a szigetükről? A fiúk és Catherine kitalálták, hogy tutajt építenek. Vajon mi volt ezzel a céljuk?

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Survivor