Ismerje meg a Példakép díj PR kategóriájának jelöltjeit!

Ismerje meg a Példakép díj PR kategóriájának jelöltjeit!
Ön most a Digital Hungary Példakép díj PR kategóriájának oldalán van. Itt megtalálja a jelöltek bemutatását, és útmutatót a szavazáshoz. Segítsen Ön is eldönteni, hogy ki kapja idén a Példakép díjat PR kategóriában!

Hétfős szakmai jelölő testület választotta ki a jelölteket, most pedig a nagyközönségen a sor, hogy döntsön a végső győztesekről. Szavazni szeptember 30-án éjfélig lehet az alább megadott linken, a díjátadóra október 4-én, az Internet Hungary konferencián kerül sor Siófokon. (A szavazatok leadására ITT van lehetőség.)

Ismerje meg a Példakép díj PR kategóriájának jelöltjeit!

Balaton Anita FleishmanHillard Café, alapító, ügyvezető

Balaton Anita évtizedek óta fontos igazodási pontja a hazai PR szakmának, akinek interjúiból, előadásaiból szakmai generációk sora jutott már értékes, sokszor szemfelnyitó gondolatokhoz. Sikeres ügynökség-építési tevékenysége mellett folyamatosan monitorozza és építi be munkájába a legjobb nemzetközi gyakorlatokat és módszereket. Holisztikus látásmódja, nyitottsága és integratív személyisége mindenképp méltóvá teszi a példakép szerepre a PR kategóriában.

szavazatok leadására ITT van lehetőség.

Bánhegyi Zsófia Szerencsejáték Zrt., marketing és kommunikációs igazgató / Magyar PR Szövetség, alelnök

Bánhegyi Zsófia különösen az MPRSZ alelnökeként végzett tevékenységéért javasolt a díjra. Amióta az elnökség tagja lett, érezhetően felpezsdült az élet a PR szövetségben, a szakmában. Nevéhez fűződik a PR Trendriport létrejötte, ami már önmagában is igazolja, hogy valami maradandót tett le az asztalra az elmúlt egy évben. De az is mindenképpen elismerésre méltó, hogy törekszik a fiatal tehetségek támogatására, a PR képzésben résztvevők szakmai mentorálására.

szavazatok leadására ITT van lehetőség.

Ferling József Ferling PR, alapító, ügyvezető

Ferling József a legnagyobb, legismertebb és legsikeresebb nem budapesti központű pr-ügynökség alapító-vezetője. Eredetileg újságíróként dolgozott, többek között a Mecseki Bányásznál, a Dunántúli Naplónál, a Komlói Újságnál, közben az A Helyzet főmunkatársa, később főszerkesztő-helyettese, majd a Magyar Hírlap tudósítója volt. A kilencvenes évek elején a Pro Pannoniánál jelent meg Széntiszta igazság című riportkötete. 1991 óta dolgozik a kommunikációs szakmában: Ferlingpress néven indított vállalkozása még mindig pécsi központtal Magyarország egyik vezető pr-ügynöksége. A Ferling vezetése mellett a Pécsi Tudományegyetem Kommunikációs- és Médiatudományi Tanszékén tanít. 2000-2002 között a Magyar Public Relations Szövetség alelnöke, majd 2002-2005 között elnöke volt.

A szavazatok leadására ITT van lehetőség. Mindenki csak egy alkalommal szavazhat, 2022. szeptember 30-án, éjfélig. A szavazófelületen csupán két teendő van: megjelölni azt a személyt, aki szerintünk leginkább megérdemli a Példakép díjat, illetve megadni e-mailcímünket – erre csak azért van szükség, hogy a rendszer ellenőrizni tudja, valóban mindenki csak egyszer szavaz. Az e-mailcímeket nem őrizzük meg és nem használjuk más célra.

Köszönjük, hogy részt vesz a szavazásban!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!