Ismered ezt a remek Netflix funkciót?

Ismered ezt a remek Netflix funkciót?
Nem meglepő, hogy a világjárvány alatt a Netflix sokak életéből követelt magának még több időt, és jószerével már követni sem tudnánk, hány sorozatot, filmet néztünk meg a bezárkózás alatt.

Kevesen tudják, hogy a streamingszolgáltatás a Facebookhoz és a Google-höz hasonlóan szintén kiadja a felhasználók adatait, ha kérik, így hozzáférhetünk többek közt a netflixes előzményeinkhez is. Ha kíváncsi vagy rá, hogy pontosan mikor és mely tartalmakat fogyasztotta, pár lépéssel kiderítheti - írja a 24.hu.

A netflixes előzmények letöltéséhez először is nyissuk meg a netflix.com címet böngészőből laptopon, vagy asztali számítógépen. Miután bejelentkeztünk, keressük meg a jobb felső sarokban a fiókbeállításokhoz vezető profilképet, majd a beállítások (Settings) közt válasszuk a Download your personal information opciót.

A következő ablakban elküldhetjük az adatokra vonatkozó kérelmünket a Netflix felé, és miután az e-mailben érkező linkkel is megerősítettük a szándékunkat, pár órán/napon belül megkapjuk az előzményeket a fiókhoz használt e-mail címünkre.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!