Intim titkaikról vallanak a sztárok az RTL+-on - videó

Intim titkaikról vallanak a sztárok az RTL+-on - videó
Többek között Pásztor Anna, Kelemen Anna és Járai Máté mesél hálószobatitkairól.

Az RTL+ előfizetői számára érhető el az Amit tudni akarsz, egy szórakoztató-ismeretterjesztő dokumentum-sorozat, amely bonyolult vagy éppen tabunak számító kérdésekre keresi a választ közérthető módon. A kifejezetten az RTL+-ra gyártott sorozatot és emellett további exkluzív tartalmakat reklámok nélkül, ráadásul egy hónapig ingyen érhetik el a felhasználók.

Az RTL+ streamingszolgáltatás előfizetéses csomagjában elérhető tematikus sorozat minden évadban más témát, azon belül minden epizódban más és más kérdést jár körül, és igyekszik magyarázattal szolgálni a legalapvetőbb, de olykor teljesen speciális felvetésekre is. A sorozatban szakértők, civilek és hírességek szólalnak meg, és mesélik el saját élményeiket, tapasztalataikat, gondolataikat az adott témáról.

A műsor felnőtteknek szóló első évada kendőzetlenül jár körül mindent, amit tudni akarsz a szexről. Az első évadban – amelynek narrátora Pikali Gerda színésznő – többek között Pásztor Anna énekesnő, Járai Máté színész-műsorvezető és Kelemen Anna is beavatja a nézőket legintimebb titkaiba. Rajtuk kívül szakértők és civilek is megosztják gondolataikat a szexualitás legforróbb vagy éppen leginkább tabunak számító kérdéseiről. A műsor igyekszik megfejteni a női orgazmus titkát, lerántja a leplet a pornót körülvevő legendákról, és bebocsátást enged a legszélsőségesebb szexuális fantáziákba. Ebből a sorozatból megtudhatsz mindent, amit valaha is tudni akartál a szexről – de nem merted megkérdezni.

Az Amit tudni akarsz első két – az önkielégítésről és az orgazmusról szóló – epizódja már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatás felületén az előfizetéssel rendelkező felhasználók számára. Az egy hónapig ingyenesen, ezt követően pedig 1990 Ft-os havi előfizetési díjért elérhető RTL+ az Amit tudni akarsz mellett további exkluzív, kifejezetten erre a platformra gyártott tartalmakat hoz el a nézőknek, mint például a Zámbó Jimmy életéről szóló A Király, a Lengyel Tamás és Rujder Vivien főszereplésével készült A Nagy Fehér Főnök, a szókimondó young adult sorozat, a Ki vagy te, vagy a népszerű dokumentumfilm-sorozat, az On the Spot legújabb évada, a Vissza a természethez.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: RTL+