Interjú Harry herceggel a Fem3-on

Interjú Harry herceggel a Fem3-on
Először lesz látható magyar televíziós csatornán az az interjú, melyet Harry herceg adott az ITV brit kereskedelmi csatornának idén januárban. A dokumentumfilmet a Fem3 csatornán láthatják csütörtökön 20 órakor.

Országos tévépremier lesz a Fem3 csatornán április 13-án csütörtökön este. A Harry – Az interjú című 72 perces dokumentumfilmben a sussexi herceg új titkokat árul el a királyi családdal való elszakadásáról, édesanyja, Diana hercegné haláláról és Meghan Markle-lel kötött házasságáról.

Részletezi azokat a kérdéseket, amelyek kísértették, beleértve a szörnyű képeket a baleset helyszínéről, ahol Diana meghalt. Elmondja mit gondol a felelősőkről, és arról is beszél: évekkel édesanyja halála után azt kérte, hogy autóval, ugyanolyan sebességgel vigyék át őt azon a párizsi alagúton, ahol Diana hercegnét a végzetes autóbaleset érte.

A beszélgetésben szó esik arról is, miért nem mond le a Sussex hercege címről, valamint arról is kérdezi Tom Bradby újságíró, miért alakult ki feszültség a királyi családon belül.

Harry herceg a Spare (magyarul Tartalék) című életrajzi könyvének megjelenése előtt alig két nappal adta ezt az interjút, és beszél benne a bátyjával, Vilmos herceggel vívott harcáról, valamint azokról az állításokról, amelyek szerint a királyi család tagjai a brit bulvárlapokat használják saját nyereségükre, Harry és Meghan rovására. A herceg a filmben megerősíti azokat a korábban is rendre felmerült feltételezéseket, amelyek szerint Vilmos és Katalin már a kezdetektől nem jött ki jól feleségével, Meghannal.

Harry – Az interjú április 13-án csütörtökön 20 órakor a Fem3 műsorán.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!