Innovatív fogászati rendelőé az év egészségügyi honlapja

Innovatív fogászati rendelőé az év egészségügyi honlapja
A budapesti MindenMent Fogászati Rendelőhálózat nyerte az egészségügyi kategória fődíját a 21. alkalommal megrendezett Az Év Honlapja pályázaton. A rendelő igazgatója szerint a honlap az orvos-beteg kommunikáció előszobája, ezért kiemelkedően fontos szerepe van.

A zsűri indoklása szerint a MindenMent.hu jól megtervezett, kategóriájában kiemelkedő páciensbarát egészségügyi honlap. A konkrét fogászati szolgáltatások iránt érdeklődők egy rendkívül informatív, komoly háttéranyagokkal rendelkező, mindenféle szempontból transzparens oldalra érkeznek, ahol áttekinthető módon, ergonomikusan, jól menedzselt folyamatokon keresztül érhetnek célba, ezért lett a kategória győztese.

„Kutatások bizonyítják az orvos-beteg kommunikáció jelentős hatását. Felfogásunkban a honlap az orvos-beteg kommunikáció előszobája. Ezért a lehető leginformatívabbá tettük a honlapot, hogy a legjobb segítséget nyújtsuk a páciensek számára. Nagyon boldog vagyok, hogy díjazták az innovációnkat" – nyilatkozta Aranyi Rita a MindenMent Fogászati rendelők igazgatója.

Az intézményvezető szerint a digitalizáció óriási lehetőségeket tartogat a fogászatban. Az orvos-beteg kommunikáció digitalizációja javítja az ellátás fenntarthatóságát, több embernek téve hozzáférhetővé az ellátást.

Az Az Év Honlapja pályázatot 21. alkalommal került megrendezésre. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett rangos versenyre 227 nevezés érkezett. A szakmai zsűri 68 pályaművet díjazott. A MindentMent Fogászati Rendelőhálózat díjazott honlapját a VTL-Design Kft. készítette.

Az Év Honlapja díj: www.azevhonlapja.hu/hir/549/megvannak-az-ev-honlapja-2022-dijazottjai

'Az Év Honlapja' egészségügyi kategória: MindentMent Fogászati rendelőhálózat

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!