Ingyenesen letölthető a 2021-es Digitális Média Tények Könyve!

Ingyenesen letölthető a 2021-es Digitális Média Tények Könyve!
Végre elérkezett ez a nap! A nyár eleji fizikai megjelenést követően, immáron ingyenesen letölthető verzióban is elérhető a 2021-es Digitális Média Tények Könyve!

A Neo Interactive 2008 óta megjelenő kiadványa minden évben összegyűjti az elmúlt időszak legmeghatározóbb digitális média és marketing trendjeit. Az idei kiadás különösen izgalmas, hiszen egy olyan időszak margójára íródott, ami teljesen egyedülálló nem csak a digitális, de a való világban is. A pandémia sosem látott mértékben formálta át a digitális világot és a fogyasztók viselkedését, ágazatokat emelve a magasba vagy éppen lökve a mélybe.

Meddig tart az „influencer láz"? Még mindig a videóformátum az úr? Hogyan hatott a pandémia az e-kereskedelemre? Válaszokkal, statisztikákkal, interjúkkal és még sokkal többel vár a DMTK 2021!

A kiadvány ide kattintva tölthető le.

Ajánljuk ezt a kiadványt mindenkinek, aki bármilyen kapcsolatban áll a digitális világgal: legyen az marketinges, hirdető, e-kereskedő, vagy simán egy internetező anyuka, aki nem érti, miért nézi a kisfia egész nap azt, hogy mások videójátékokkal játszanak.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: média, social media