Ingyenes a tanároknak a Thinglink

Ingyenes a tanároknak a Thinglink
Egy éves lett a startup, amely kitalálói megtalálták a módját, hogy miként tegyék a képeket még beszédesebbé. A tanárok 2014-ben ingyen használhatják.

Az első születésnapját ünneplő ThingLink komoly fejlődésen ment keresztül az elmúlt időben. Rengeteg felhasználót gyüjtött és sikerült megszólítania a szolgáltatásával az olyan nagy kiadókat is, mint a CBS Interactive vagy a Discovery.

Az egyéni felhasználóknak ingyenes szolgáltatás segítségével a képeinken helyezhetünk el további információkat, linkeket, hasznos megjegyzéseket kis ikonok segítségével. Ezzel egy kép pillanatok alatt válhat használati utasítássá, oktató anyaggá vagy linkekkel gazdagon kiegészített illusztrációvá.

A Thinglink most a "premium" szolgáltatását teszi ingyenessé a tanárok számára. 2014-ben az oktatásba is szeretnének bekerülni ezzel a lépéssel. A szolgáltató gáláns ajánlata 250 dollárnyi kiadástól mentesíti azokat a tanárokat, akik regisztrálnak az oldalon.

A Thinglink cégek számára is kínál egy árkategóriát, a "Corporate" verziót egyedileg árazzák, a kiemeltügyfelek számára. Természetesen legtöbben jelenleg az ingyenes verzióval töltögetik az oldal Pinterest-szerű főoldalát.

Az alábbi példán is látszik, hogy mennyi pluszinformáció kerülhet akár egy infografikára is a szolgáltatásban. Ehhez kapunk a "Premiumban" számos analitikai és szerkeszői funkciót.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!