Ingyen sorozatepizódokat kínál az HBO

Ingyen sorozatepizódokat kínál az HBO
A Snapchat egy időben az egyik legmenőbb app volt a piacon, azóta viszont relevanciája igencsak megkopott finoman szólva is. Most egy új funkcióval álltak elő, megpróbálva visszanyeri valamit régi fényükből, partneri kapcsolatba lépve az HBO-val.

A Snapchat amerikai felhasználói az HBO Max Mini nevű funkción keresztül sorozatokat nézhetnek, sőt 63 közeli barátjukkal együtt közösen is streamelhetik az epizódokat teljesen ingyen - írja a Hamu és Gyémánt. A közös sorozatnézések során pedig kis chatablakban kommunikálhatnak egymással, meg reagálhatnak mondjuk az új Pletykafészek fordulataira.

Az HBO-nak olyan szempontból megéri, hogy reklámozhatja HBO Max nevű streamingszolgáltatását, ami az ígéretek szerint idővel nálunk is leváltja az HBO Got. Akik az appon vannak már, kapnak némi ízelítőt, ami után akár a feliratkozáshoz is megjöhet a kedvük, nem vesztenek vele semmit.

Kérdés, hogy miért akarna bárki is 20-40 perces sorozatepizódokat egy telefonképernyőn nézni, ahelyett, hogy kényelmesen megnézné egy laptopon, vagy bármilyen nagyobb képernyőn. Szóval nem valószínű, hogy sok új Snapchat-felhasználó születik ettől, de aki az Egyesült Államokban kipróbálná, az megnézheti ingyen a telefonján olyan sorozatok epizódjait, mint az Eufória, a Trónok harca, a Lovecraft Country, vagy éppen A légikísérő többek között.

(A.V.Club)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: HBO, streaming