Influneszernek állt egy mesterséges intelligencia

Influneszernek állt egy mesterséges intelligencia
A PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) videojáték készítője, a KRAFTON bemutatta az első képeket ANA-ról, a vállalat mesterséges intelligenciájáról, amely megszólalásig hasonlít egy valódi emberre.

ANA-t az Unreal Engine 3D-alapú hiperrealizmus-technológiájával, valamint a mélytanulás és a rigging segítségével keltették életre, derül ki a vállalat közleményéből - írja a 24.hu. A fejlesztő csapat szerint a rigging technológiával sikerült elérniük, hogy a karakter élethű érzelmeket, pupillamozgásokat és természetes mimikát produkáljon, sőt a közzétett képek alapján pózolni is tud. Eközben a mélytanulási technológiának köszönhetően ANA valósághű hangon szólal meg, sőt énekelni is tud, akár csak egy valódi ember.

ANA egy hiperrealisztikus virtuális ember, melyet a KRAFTON páratlan technológiája hozott létre. Arra számítunk, hogy világszerte felkelti majd a Z generáció érdeklődését. Virtuális emberünk egy eredeti zeneszámot is ki fog adni, valamint influenszerként kiterjeszti tevékenységi körét a szórakozás és az esport különböző területeire is – mondta Josh Seokjin Shin, a KRAFTON kreatív központjának vezetője.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!