Indul az Észbontók új évada

Indul az Észbontók új évada
Április 12-én 19 órakor Kovács Áron vezetésével ismét kezdetét veszi hazánk közkedvelt vetélkedője, az Észbontók. Az új évad felfrissült képi világgal és különleges feladványokkal dobja fel a hétköznap estéket. A VIASAT3 műsorában ezúttal is népszerű celebpárosok próbálják megfejteni a játékosok gondolkodását: az első héten Sztarenki Dóra és Trokán Nóra, valamint Cooky és Vásáry André mérkőznek meg egymással.

A szórakoztató saját gyártású műsort ismét a népszerű kvízmester, Kovács Áron vezeti, de a csatorna több újdonsággal is készül. A felfrissült képi világ mellett nemcsak új hírességekkel, de egy eddig még nem látott feladvánnyal is találkozhatunk: a játékosok ugyanis egy-egy földrajzi kérdésre vagy állításra is választ adnak majd, a helyes megoldást pedig vaktérképen kell szemléltetniük egy beépített LED érintőképernyőn.

A humorban gazdag műsor jövő hétfőn 19 órakor dupla epizóddal tér vissza, ezt követően pedig 6 héten keresztül hétköznap 20 órától láthatjuk majd a legújabb epizódokat. Az évad sztárpárosai: Sztarenki Dóra és Trokán Nóra, Cooky és Vásáry André, Ács Fruzsina és Ráskó Eszter, Janklovics Péter és Kiss Ádám, Horváth Sisa Anna és Szabó Zsófi, Ganxsta Zolee és Nagy Feró, Borbély Alexandra és Ónodi Eszter, Kamarás Iván és Scherer Péter, Gyuricza Dóra és Oroszlán Szonja, Puskás Peti és Rácz Jenő, Cinthya Dictator és Molnár Nini, valamint Horváth Boldi és Molnár Tamás.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Viasat3