Indul az Otthontervezők podcast második évada

Indul az Otthontervezők podcast második évada
Április 10-én érkezik az Otthonok & Megoldások brand Otthontervezők című podcastjének második évada, amelynek ismét Dorogi Gabriella a műsorvezetője. A Fundamenta népszerű digitális kiadványa, valamint annak multimédiás platformjai és a podcast is a Marquard Group Hungary kreatív műhelyében készült.

Második évadával jelentkezik az Otthonok & Megoldások brand Otthontervezők című podcastje. A lakásvásárlással és -felújítással foglalkozó podcastben a műsorvezető Dorogi Gabriella ismert szakértők bevonásával keresi a válaszokat építészeti, belsőépítészeti, környezettudatossági, gazdasági és ingatlanpiaci kérdésekben.

„Ha valaki azt csinálja, amit szeret, az önmagában feltöltődés. Hát még akkor, ha olyan partnerekkel teszi mindezt, akik szintén szakmájuk szerelmesei. Az Otthonok & Megoldások podcastje, az Otthontervezők olyan volt számomra, mint egy házasság. A riporter és az enteriőrtervező frigyéből született. Az pedig, hogy mindez a számomra oly fontos értékek – mint a fenntarthatóság, a környezetvédelem, az ökológiai lábnyom szűkítése, a pénzügyi tudatosság – figyelembevételével készült, egyenesen felüdülést hozott” – mondta el Dorogi Gabriella.

Az Otthontervezők második évadában a szakemberek ezúttal is edukatív oldalról közelítik meg az egyes témákat. Szó lesz többek között a hitelpiaci várakozásokról, a világítástechnika fontosságáról, a beépített háztartási gépek előnyeiről, színterápiáról, kerttervezésről, vagy épp a megfelelő gyerekszoba kialakításának trükkjeiről.

„Teljes körű, innovatív multiplatform megoldásokat kínálunk a Fundamenta Otthonok & Megoldások brandjének – a változatos contentkínálat része a podcast is. Nagy öröm számunkra, hogy az Otthontervezők már a második évaddal bizonyíthat a piacon” – mondta Tarapcsák Dalma, a Content Studio operatív vezetője.

Az Otthontervezők podcast új epizódjai április 10-től minden szerdán 16 órától érkeznek a weboldal Otthonokesmegoldasok.hu/podcast rovatában, valamint a YouTube-on, illetve Google Podcasts-on, Apple Podcast-on és Spotify-on.

A Marquard Group Hungary 2015 óta dolgozik a Fundamentával és az Otthonok & Megoldások branddel. A médiacég kreatív műhelye, a Content Studio felel a digitális kiadványért, valamint digitális, tartalomgyártói és social media szolgáltatást nyújt a márkának.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!