Indul a tavaszi szünet a TV2 Kidsen

Indul a tavaszi szünet a TV2 Kidsen
Új kedvencekkel kezdődik a tavaszi szünet a TV2 Kids csatornán. Jön a legújabb Hupikék törpikék és sok-sok animációs filmet láthatnak a gyerekek.

A Hupikék törpikék legújabb remake-jével találkozhatnak a gyerekek minden hétköznap 18.30-tól. Zajlik az élet Aprajafalván, ahol minden bizonnyal Hókuszpók és Sziámiáú okoz némi fejtörést a törpöknek.

Április 15-től hétköznaponként 17.30-tól csatornapremier lesz: jön a Kitti nem cica című ausztrál mese. Kitti fantáziája határtalan: úgy érzi, bármi lehet, ami csak akar, még macska is. Amikor egy macskával teli házhoz érkezik, meg kell tanulnia hogyan legyen ember, amikor valójában inkább macskaként éli az életét.

A Katica és Zümit szintén hétköznap vetíti a csatorna két időpontban is: 17.55-kor és 20.25-kor. Az országos premiert így akár kétszer is megnézhetik a kicsik egy nap. Illetve itt lesz az Emmy és Gooroo ugyanígy hétköznap délutánonként 17:05-től. Az ötéves kislány, Emmy imádja felfedezni a világot, mindenre kíváncsi. Legjobb barátjára, Gooroo-ra nem csak számíthat minden kalandban, de meg is védi őt az óriási mackó.

Áprilisi sorozatok a TV2 Kidsen

A tavaszi szünetben nem maradnak el a legkedvesebb animációs filmek sem. Április 14-18. között minden este 20 órakor jön egy-egy Shrek. Shrek és szerelme, Fiona hercegnő kalandjai az első két rész után is folytatódnak: a Harmadik Shrek, és a Shrek a vége, fuss el véle után a legendás macska, Csizmás, a kandúr kalandjait is láthatják a gyerekek. Új szereplőként tűnik fel a filmben Kandúr szerelme, Puha Pracli Cicus, valamint Tojás Tóbiás. A filmet Golden Globe-díjra és Oscar-díjra jelölték 2012-ben, a legjobb animációs film kategóriában.

A Dreamworks-kisfilmek is folytatódnak tavasszal: április 16-án szombaton 17:40-kor Po és barátai lesznek képernyőn. A Kung Fu Panda – A harc művészete című mesében Po éppen arról mesél az ifjú növendékeknek, hogy hogyan komolyodott meg a Majom, Tigris és Shifu miként is tanította meg a türelemre, és erejének kordában tartására. A példamesékből kiderül mi a Kung Fu célja.

Április 16-án szombaton 18:10-kor a Shrek 4-d: Lord Farquaad szellemében Shrek és Fiona nászútra mennek, Szamár kíséretében, amikor Lord Farquaad szelleme és hűséges csatlósa, Thelonious elrabolja Fiona-t, hogy a kísértetvilág királynőjévé tegye. Shrek és Szamár, Sárkány segítségével a hercegnő kiszabadítására igyekszik, kalandjuk pedig kísértetiesen jó szórakozást tartogat.

17-én húsvétvasárnap két rövidfilmmel folytatódnak a kung fu alapismeretek: a Kung Fu Panda – Legendás mesterekben 17:35-kor Po nem tud várni, és még nyitás előtt betör a Mesterek Tanácsának kiállítására. Lenyűgözik a kiállított tárgyak és barátainak elmeséli a három nagymester legendás történetét. 18 órától országos tévépremier lesz, és a Kung Fu Panda – A tekercs titkaiban visszaugrunk az időben. Kiderül, hogyan kerültek Po barátai a kung fu harcosok közé.

A húsvéthétfő sem telhet premier nélkül: 16.15-kor látható a Fikszik – A titkos küldetés. A csak gyerekek által látott Fikszik apró lények, akik megjavítják az elromlott készülékeket, kütyüket és elektromos áramköröket. Amikor az egyik Fikszi különleges karkötőhöz jut, amely szupererővel rendelkező csirkefogóvá változtatja, színes kis barátain, egy kisfiún és egy laborprofesszoron múlik, hogy megmentsék a helyzetet.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: tv2, animáció