Indul a forgatás, ők az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát szereplői

Indul a forgatás, ők az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát szereplői
A csapat már úton van és hamarosan elindul az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát forgatása. A TV2 szuperprodukciójában ezúttal hét kalandvágyó pár próbál szerencsét Mexikó és Guatemala csodás vidékén, hogy megszokott, kényelmes életüket hátrahagyva egy nem mindennapi küldetés során megküzdjön a 10 millió forintos fődíjért. Többek között olyan népszerű hírességek szállnak versenybe, mint Kucsera Gábor, Tóth Dávid, Hegyes Berci, Völgyi Zsuzsi, Nagy Alekosz vagy Kempf Zozo.

A TV2 idén újra műsorára tűzi nagy közönségkedvenc kaland-realityjét. Az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát forgatása a napokban kezdődik Mexikóban, majd pár hét múlva Guatemalában ér véget.

"Az Ázsia Expressz hatalmas népszerűségnek örvend, így nem volt kérdés, hogy folytatjuk a kaland-realityt. Szerettünk volna azonban egy kis újdonságot belevinni, még izgalmasabbá tenni a műsort, így Ázsia után most új helyszínen, Mexikóban és Guatemalában forgatunk. Rengeteg mexikói sorozatot látott ez az ország, biztos vagyok benne, hogy a nézőket izgatja, milyen is az igazi Mexikó. Ez a helyszín így egy különleges pluszt ad az egyébként is közkedvelt műsorformátumnak" – mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

A kaland-reality háziasszonya a negyedik évadban is Ördög Nóra lesz.

„Számomra most az elindulás különösen érdekesen alakult, mert múlt héten fejeztük be a Séfek Séfe ötödik évadának forgatását, a hétvégét pedig Finnországban töltöttem egy téli vezetéstechnikai programom. Így elég éles lesz a váltás, mert mínusz 11 fokból, szakadó hóesésből repülök majd Mexikóvárosba. A gyerekektől így múlt héten már elköszöntem, de egy kis idő múlva csatlakoznak majd hozzánk három hétre" – árulta el a műsorvezető. - „Nagyon örülök, hogy egy ilyen izgalmas kontinensre érkezünk, nagyon szeretem Mexikót, az ottani embereket, az ételeket. Teljesen más persze nyaralóként érkezni az országba, látva az útvonalunkat, hihetetlen vadregényes tájakon fogunk járni, amit nagyon várok. Mexikó ezen arca nekem is új lesz, nagyon kíváncsi vagyok rá. Ázsiában már megszoktunk egyfajta mentalitást, izgalmas lesz megtapasztalni, hogy Mexikóban és Guatemalában hogyan fogadnak minket, mennyire lesz nehéz a stoppolás és a szálláskeresés a versenyzőknek. A csapat idén is nagyon izgalmas, színes, többekkel korábban már más műsorokban találkoztunk, kíváncsi vagyok hogyan teljesítenek majd" – tette hozzá.

Készpénz, bankkártya és telefon nélkül, az otthon kényelmét hátrahagyva idén hét páros vág neki a nem mindennapi kalandnak: Kucsera Gábor és Tóth Dávid; Kempf Zozo és Pető Brúnó; Hegyes Berci és szerelme, Vágner Fanni; Nagy Alekosz és barátnője, Varsányi Réka; Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka; Sipos F. Tamás és fia, Dani; valamint Kecskés Enikő és Kafiya Rea Milla modellek.

Az, hogy a családi kötelék, a barátság vagy épp a szerelem mennyire segíti át a nehéz helyzeteken a hírességeket, még kérdéses. Az azonban biztos, mindenki elszántan indult útnak.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!