Indul a Blic TV

Indul a Blic TV
A fennállásának 26. évfordulóját ünneplő szerb Blic napilap idén ősszel elindítja első saját tévécsatornáját – közölte a Magyarországon a Blikk néven ismert napilapot kiadó Ringier médiacsoport.

A Blic TV Szerbiában, a Bosznia-hercegovinai Szerb Köztársaságban, illetve Montenegróban lesz elérhető ősztől - írja a media1.hu.

A Ringier közleménye szerint a Blic TV egy olyan modern szerb televíziócsatornává kíván válni, amely az európai médiapiac tapasztalataira építkezve, autentikus módon, a regionális adottságokhoz és a mindennapi élethez alkalmazkodva szolgálja ki a nézői igényeket.

„A Ringier Szerbia életében egy izgalmas, új fejezet kezdődik a Blic TV indulásával. A svájci Blick TV 2020-as bevezetésével a Ringier következetesen folytatta a transzformációs célkitűzései elérését, a Blic TV pedig újabb mérföldkövet jelent cégünk történetében. A Blic TV több élő videót, új formátumokat, minőségi információ- és hírszolgáltatást, szórakozást és sportot tartogat a tartalomfogyasztók számára. Lenyűgöz és büszkeséggel tölt el, amit a Ringier Szerbia csapata létrehozott” – mondta Ladina Heimgartner, a Ringier AG igazgatótanácsának tagja, a Global Media Unit vezetője a Média1-nek.

„A Blic TV elindítása logikus lépés mind az általunk képviselt márka, mind a médiavállalat, amelyhez tartozunk, és annak Szerbiában betöltött szerepe szempontjából. A Blic TV koncepciója megőrzi a Blic DNS-ének alapvető alkotóelemét, a hírszolgáltatást – gyors, közérthető, aktuális, pontos hírek, amelyek különbséget tesznek a releváns és a lényegtelen között. Azonban a fogyasztókat körülvevő valóságnak éppúgy része a szórakoztatás, ezért saját gyártású szórakoztató formátumaink felhasználásával egy remek produkciót állítottunk össze, amely – úgy hisszük –, exkluzív tartalmával felkelti és fenn is tartja a közönség figyelmét. A jól ismert szerb televíziós személyiségek és saját formátumaik mellett pedig a Blic riporterei és szerkesztői is megcsillogtathatják tudásukat. Ezzel azt a fontos értéket közvetítjük, hogy vállalatként nemcsak felismerjük, de be is fektetünk a tehetségekbe” – tette hozzá Sreten Radović, a Blic TV igazgatója.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Blic TV