Imádják a magyarok az átverős videókat

Imádják a magyarok az átverős videókat
Az OnBuy.com rangsorolta az országokat aszerint, hogy kik rajonganak a legjobban egy jó kis ugratásért. Magyarország a 15. helyezett, havonta nagyjából 8200 keresését indítanak prank videókra.

Az első helyen egyébként a franciák állnak, akik havonta 77600 keresést indítanak a témában, a másodikok pedig holtversenyben a brit humorról híres angolok, és a humortanalságukról híres németek - szúrta ki a Marketingmorzsák.

Ha kicsit mélyebbre ásunk, azt is jól lehet látni, hogy a magyaroknál a legnépszerűbb a csokolózós prank videó, amelyekből úgy tűnik, hogy mindenki hajlandó mindenkivel csókolózni, csak kérni kell őket. A második a gold digger átverések, mikor csajozáshoz valaki úgy tesz a siker érdekében mintha gazdag lenne. A samponos prank, mikor nyilvános zuhanyzóban folyamatosan nyomják valakire észrevétlenül a sampont a harmadik, a bokornak öltözött ember megijeszti a járókelőket típusú videók a negyedik legnépszerűbbek, és természetesen a fingás sem maradhatott le a listáról.

Hogy ezek kinek mennyire viccesek, és ki az, aki inkább felháborodik rajtuk, az személyfüggő, de érdemes emlékeztetni magát mindenkinek, hogy az embernek tűnő bokor az ember, hogy világjárványon kívül sem biztos, hogy érdemes minden szembejövő idegennel csókolózni, és hogy akinek az autó a vonzó, nem az, aki benne ül, jobban jár ha vesz magának egyet.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: video, vicc