Ilyen még nem volt! Törzsi Tanácsot tartottak a Holtak Szigetén!

Ilyen még nem volt! Törzsi Tanácsot tartottak a Holtak Szigetén!
Kemény napja volt a Holtak Szigetén lakóknak, mivel Törzsi Tanács és Zsákmányszerzés is várt rájuk, de csak egyikőjük hajthatta elégedetten álomra a fejét a nap végén.

A szerdai adás előzetese: Juliska szerez egy amulettet? (10.06.) A szerda esti adásban Törzsi Tanácsot tart a Guazabara! A kiszavazás előtt azonban egy amulett bolygatja fel a törzs életét!

Adásrészletek: Zsófi döntött: velük osztozott a tortáján! Miután a zsákmányszerzés győztese kiválasztotta két társát, akivel elfogyasztotta a nyereményét, megalakult a torta szövetség!

Juliska: „Zsófinál önzőbb embert nem ismerek!” Zsófi nem volt hajlandó lemondani a rizsadagjáról a torta ellenére, ami Juliska nemtetszését váltotta ki.

Danit sokkolta a döntésével Evelin A srácot meglepte, hogy Evelin nem őt választotta. Állítása szerint fordított esetben ő gondolkodás nélkül a lány mellett tette volna le a voksát.

Ezzel a játékossal nem tudnak együttélni a Holtak! Rendhagyó módon a Holtak Szigetén is megrendezésre került az első Törzsi Tanács. A döntetlen számú szavazatok miatt párbajon dőlt el a játékosok sorsa.

Óriási volt a tétje a Holtak zsákmányszerzésének! A "Kilincs, ami nincs" játék győztese olyan nyereményt tudhat magáénak, ami hatással lesz a játékban maradására!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Survivor, RTL Klub