Idén is kihagyhatatlan a szilveszteri buli az RTL Magyarország csatornáin

Idén is kihagyhatatlan a szilveszteri buli az RTL Magyarország csatornáin
Az idei év végén is rendkívüli szilveszteri kínálattal várják a nézőket az RTL Magyarország csatornái.

Az RTL Klub Híradója a hagyományoknak megfelelően rendhagyó szilveszteri különkiadással jelentkezik, emellett 2021 szilveszterén is különleges közreműködők adják elő a Himnuszt és az újévi köszöntő is tartogat majd meglepetéseket éjfélkor az RTL Klubon.

Az RTL Klub Híradójánál immár többéves hagyomány, hogy a szilveszteri adásban a napi hírösszefoglaló mellett valamilyen különlegességre is számíthatnak a nézők. Nem lesz ez másként idén sem: az óévet Ráskó Eszter humorista és Fluor Tomi zenész vicces álhírekkel búcsúztatja, a rendhagyó időjárás-jelentést pedig Lady Dömper előadásában láthatják majd az RTL Klub Híradójának nézői.

Idén is különleges közreműködők adják elő a Himnuszt december 31-én éjfélkor az RTL Klubon. Ezúttal a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórház Auditóriumában, az intézmény dolgozóiból álló Szent György Kórus előadásában csendül fel a Himnusz az újév első perceiben a csatornán. Ahogy azt az RTL Klub nézői már megszokhatták, a Himnuszt követő rendhagyó újévi köszöntő is tartogat majd meglepetéseket.

Az RTL Klub december 31-én mindannyiunk kedvenc Bud Spencer és Terence Hill filmjeivel búcsúztatja az óévet. Jön a Kincs, ami nincs, a Különben dühbe jövünk, valamint az …és megint dühbe jövünk. De a jókedv a rendkívül szórakoztató páros kalandjai után még messze nem ér véget. Az este folytatódik az Éjszakai játék című vígjátékkal Rachel McAdams és Jason Bateman főszereplésével, ezt követően pedig a Pofoncsata Ice Cube-bal, majd a Rocker a pácban Antonio Banderasszal kínál szórakoztató perceket a nézőknek. Az év első napján a Huncutka, Az oroszlánkirály, a Kutyaparádé és Kevin Costner és Whitney Houston közös filmje, a Több, mint testőr várja a nézőket.

A Film+ négy estén át Gotham City-be repíti a nézőket. Az év utolsó három napján jön Christopher Nolan nagy hírű Batman-trilógiája, a Batman: Kezdődik, A sötét lovag és A sötét lovag: Felemelkedés. Batman szerepében az Oscar-díjas, ezerarcú átváltozóművész, Christian Bale, Joker szerepében pedig a legendás Heath Ledger látható, aki alakításáért poszthumusz Oscar-, Golden Globe-, BAFTA-díjban és további számos jelentős filmes elismerésben részesült. A Batman-trilógia további szerepeiben többek között Morgan Freemant, Liam Neesont, Gary Oldmant, Anne Hathaway-t és Tom Hardy-t láthatják a nézők. A szerepéért többek között Oscar-, BAFTA- és Golden Globe-díjat érdemelt Joaquin Phoenix az antihős Joker bőrébe bújik, hogy bemutassa, mi vezetett ahhoz, hogy Gotham kegyetlen gonosztevője megszülessen. A Jokert január elsején láthatják a Film+ nézői.

Ha szilveszter, akkor NőComment! 2021-ben is felejthetetlen showműsorral búcsúztatják az óévet és köszöntik az újat a NőComment! – Szilveszter sztárjai Liptai Claudia vezetésével december 31-én 19.00 órától újév hajnaláig az RTLII-n. A nagyszabású, klasszikus szilveszteri műsorok hangulatát megidéző zenés talkshow-ban a NőComment! sztárjai és vendégeik mondanak búcsút az óévnek és koccintanak az újra, miközben mindent kibeszélnek, átbeszélnek, senki és semmi mellett nem mennek el szó nélkül, rengeteget ugratják egymást, ironizálnak, humorizálnak és persze buliznak.

Szilveszter estéjén a Cool is különleges filmkínálattal várja a nézőket. Jön a Kincsem Nagy Ervinnel és az Amit nem akarsz tudni a szüleidről Alec Baldwin és Salma Hayek főszereplésével.

Híradó szilveszteri különkiadás december 31-én az RTL Klubon.

A szilveszteri hangulat Bud Spencerékkel az igazi!

December 29-től nézd végig a Batman-trilógia filmjeit!

December 31-én bulizz egész éjjel a NőComment! - Szilveszter sztárjaival az RTLII-n!

December 31-én nézd meg a Kincsem című filmet a Cool-on!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!