Ideiglenesen ukrán tévécsatornákkal bővíti kínálatát Vodafone Magyarország

Ideiglenesen ukrán tévécsatornákkal bővíti kínálatát Vodafone Magyarország
Az Ukrajnából érkezett menekültek Magyarországon töltött mindennapjait szeretné könnyebbé tenni átmenetileg a távközlési óriás az ukrán csatornákkal való bővítéssel.

A távközlési vállalat nemrég arról adott tájékoztatást a honlapján, hogy megváltozik az általános szerződési feltételeinek (ászf) a tévécsatornákat tartalmazó függeléke - írja a media1.hu.

Így számos díjcsomagban a távközlési vállalat bevezeti az 1+1 International SD és a Channel 24 Ukraine SD digitális külföldi televíziós műsorterjesztési csatornákat a kínálatába. A szolgáltató a változás kapcsán azt írja, hogy az ukrajnai válsághelyzet kialakulására reagálva vállalja az érintett műsorcsatornák alkalmi (ideiglenes) elosztását az ászf-függelékben felsorolt díjcsomagokban.

Fontos, hogy az 1+1 International SD és a Channel 24 Ukraine SD műsorcsatornák elosztási csomagokba való alkalmi (ideiglenes) bekerülésével a megjelölt szolgáltatási csomagok listaárai és kedvezményes havidíjai, valamint igénybe vételi feltételei nem változnak.

Hangsúlyozza a Vodafone, hogy az alkalmilag (ideiglenesen) terjesztett digitális külföldi televíziós műsorterjesztési csatornák elosztásának esetleges megszűnése esetén az előfizető nem lesz jogosult a határozott idejű szerződést erre való hivatkozással felmondani. Magyarán ez most csak egy többletszolgáltatás, amit a Vodafone nyújt, de ha egyszer ez változna, az ügyfél nem követelheti vissza a csatornákat vagy emiatt még nem szüntetheti meg a hűségidős szerződését, ha csak addigra le nem jár a hűségidő.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Vodafone, Ukrajna