Hűsítő kínálattal készülnek a nyárra az RTL Magyarország csatornái - videók

Hűsítő kínálattal készülnek a nyárra az RTL Magyarország csatornái - videók
Frissítő sorozatpremierek és közönségkedvencek várják a kikapcsolódni vágyókat az RTL Magyarország csatornáin júliusban is.

Országos televíziós premierként vadonatúj, ötödik évadával érkezik az RTL Klub képernyőjére július 25-től a Doktor Murphy. Az autizmussal és Savant-szindrómával küzdő, de rendkívül tehetséges fiatal sebész különös megoldásaival folyamatosan megkérdőjelezi kollégái rutinját, és kivételes adottságával nemcsak lemondott életeket ment meg, hanem kollégái szakmai fejlődésében is felbecsülhetetlen segítségnek bizonyul. A legújabb évadban Guatemalából visszatérve Doktor Murphy és Lea eljegyzése után minden az esküvőről és annak előkészületeiről szól, de az elképesztő tudású orvos és kollégái szakértelmére ezúttal is számos izgalmas eset során lesz szükség.

Hétvégente közönségkedvenceké lesz a főszerep: a Legendás állatok és megfigyelésük-filmek a Harry Potter-univerzum mágikus világába repítik a nézőket, de látható lesz többek között Sylvester Stallone főszereplésével a Kiütés című film, a Morgan Freeman, Michael Caine és Alan Arkin mesterhármasával készült Vén rókák, a Robotkutyám, AXL című családi kalandfilm és a Tűzgyűrű című akciófilm. Július 17-től vasárnap esténként pedig újra a világhírű autópálya-rendőrség nyomozóié lesz a terep; Semir és Paul a most folytatódó Cobra 11 24. évadában már nemcsak a rendőrségen és az utakon lépnek akcióba, hanem az egyetemen, újoncok kiképzésével is kamatoztatják tudásukat.

A hónap közepén a Coolon debütál országos televíziós premierként a misztikus krimisorozat, a White Lines – Totál szívás Ibizán. Zoe Walker csendes, átlagos életét hátrahagyva érkezik Ibizára, hogy 20 évvel korábban eltűnt, egykor DJ-ként dolgozó bátyja után nyomozzon, akinek holtteste egy ritka felhőszakadásnak köszönhetően kerül elő a spanyol sivatagból. Zoe-t kutakodása során magába szippantja Ibiza csillogó világa, ám sosem felejti el a célját, mellyel a szigetre érkezett. Filmekből sem lesz hiány a Coolon: a nézők a Robert De Niro és Anne Hathaway főszereplésével készült A kezdő című filmmel, a családi kedvenc Nyúl Péterrel és a Libabőr című kalandfilmmel is találkozhatnak.

A Film+-on az akcióhorrorok uralják a júliust: terítékre kerül a Penge-trilógia mindhárom része, a Penge, a Penge 2. és Penge: Szentháromság, de látható lesz a Zombieland és folytatása, a Zombieland – A második lövés is. A vígjátékok kedvelőinek jó hír, hogy a hónap végén itt mutatkozik be országos televíziós premierként a 2020-as Nagypapa hadművelet Robert De Niro és Uma Thurman főszereplésével, de érkezik a már-már klasszikusnak számító amerikai vígjáték, a Superbad – Avagy miért ciki a szex? is, a főbb szerepekben többek között Jonah Hill, Seth Rogen és Emma Stone.

Tovább bővül az RTL Most és az RTL Most+ kínálata is: az RTL Most+ felületén olyan új History Play-tartalmak válnak elérhetővé, mint a Gépek, amelyek felépítették a világot 1. évada, az Ételek, amelyek megváltoztatták a világot 2. évada, valamint az Ősi idegenek 12. évada. Az RTL Moston pedig a Doktor Murphy és a White Lines – Totál szívás Ibizán epizódjai nézhetők majd vissza a televíziós sugárzást követően. Emellett egy új telenovella, a Sarokba szorítva is érkezik a platformra.

Varázslatos kalandra vágysz? Akkor július 3-án az RTL Klubon a helyed!

Július 9-én a Vén rókák titkos bevetésre indulnak

A vámpírvadász visszatér: július 4-én jön Penge

A legendák összecsapnak: Stallone versus De Niro az RTL Klubon

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!