Horrorfilmekkel hangol Halloweenre a Disney+

Horrorfilmekkel hangol Halloweenre a Disney+
Nem kell Halloweenig várni azoknak, akik egy kis borzongásra vágynak: A Disney+ kínálatában már október 26-tól elérhető a régóta várt, Georgina Campbell és Bill Skarsgård főszereplésével érkező Barbár (Barbarian); valamint a Matriarch című brit horrorfilm már fent van a Disney+-on. Mindemellett a horrorrajongók olyan klasszikusok közül csemegézhetnek, mint az American Horror Stories, az 1976-os The Omen, a Jelek, vagy éppen A nyolcadik utas: a Halál.

Az október 26-án érkező Barbárban a fiatal Tess (Georgina Campbell) állásinterjúra utazik Detroitba. Azonban a szállására késő este megérkezve kiderül, egy furcsa idegen (Bill Skarsgård) már beköltözött a házába. Bár tudja, hogy nem jó ötlet, mégis ott marad éjszakára. Hamarosan zajokat hall a ház más részeiből és rájön, nemcsak a váratlan vendégtől van oka félni. A 20th Century Studios és a New Regency gondozásában megjelenő Barbárban, melynek írója és rendezője Zach Cregger, feltűnik még Justin Long is.

Már elérhető a Matriarch című brit horror is a Disney+-on: egy majdnem halálos túladagolást követő mélyponthoz érve Laura Birch (Jemima Rooper) úgy dönt, elfogadja rég nem látott édesanyja (Kate Dickie) meghívását gyermekkori otthonába, azt remélve, hogy a kis eldugott angol faluban eltöltött idő segít megküzdeni a belső démonaival – ám még nem is sejti, hogy egy igazival kerül szembe. Hamarosan rájön, hogy a városka lakói mind egy sötét titkot őriznek, olyat, amely nemcsak az édesanyjára, hanem saját életére is hatással van.

A Disney+ kínálatában már most is számtalan horrorfilm érhető el. Legyen szó akár régi klasszikusokról (A légy, The Omen, A nyolcadik utas: a Halál), valódi nagy kasszasikerekről (Hatodik érzék, Jelek, X-akták), vagy az utóbbi évek közönségkedvenceiről (American Horror Stories, Éjjeli Vérfarkas, Éjszaka a házban), attól függően, hogy ki mennyire szeretne rettegni, mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb tartalmat.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!